Miki Nadal, condemnat per vexacions a la seva exdona

Aquesta mateixa setmana es confirmava que l'humorista i la seva parella havien posat fi al seu matrimoni
Miki Nadal, condemnat per vexacions a la seva ex, Carola Moreno | La Sexta

Miki Nadal ha viscut la seva particular setmana 'horribilis' durant aquests últims dies. El passat dimecres es feia pública la notícia de la separació de la seva dona, Carolina Moreno Escámez, segons una exclusiva de la revista 'Lecturas'. En les últimes hores, s'ha conegut que l'humorista de La Sexta ha estat condemnat per vexacions a la seva ex. 

 

Un jutjat de Violència contra la Dona l'ha considerat culpable d'un delicte de violència de gènere lleu, pel qual haurà de realitzar treballs per a la comunitat, pendents de ser concretats.

 

Segons explicava 'Elcierredigital', aquest és l'últim episodi convuls d'una relació que ja feia uns dos anys que no vivia el seu millor moment. El desencadenant de la denúncia hauria estat una discussió verbal entre tots dos on s'haurien recriminat alguna infidelitat. 

 

També va tenir un conflicte amb la seva sogra

El començament de l'allunyament entre Nadal i Moreno podria haver tingut lloc l'any 2017. Aquell any, el matrimoni va patir la terrible pèrdua d'un fill, després que Carola, filla de l'exjugador del Barça Julio Alberto, tingués un embaràs ectòpic, fora de l'úter i els metges no poguessin salvar la vida del petit. Ella va caure en una depressió que va tensar les relacions dins del matrimoni.  

 

Miki Nadal i la seva ex dona Carola, vivien una mala ratxa des de 2017 | España Diario

 

Pocs mesos després, la sogra de Miki Nadal va complicar encara més les coses. Carmen Escámez va denunciar el seu gendre perquè no li deixava veure la seva néta, emparant-se en la Llei de Drets dels avis de 2003. 

 

No va participar en el programa de 'Zapeando' del divendres

Aquesta última mala notícia hauria estat el detonant perquè l'humorista aragonès hagi decidit apartar-se durant un temps del món televisiu. Aquest mateix divendres a la tarda ja no se'l va poder veure a 'Zapeando', programa de la cadena d'Atresmedia on és un dels col·laboradors estrella. 

 

Miki Nadal està passant aquests moments difícils vivint sol en un apartament de Madrid, a l'espera que un jutge decideixi sobre qui es queda amb la casa familiar, que ara mateix ocupen Carmen i la seva filla en comú de 4 anys, Carmela.   

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari