IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El regal de Miki Níñez per animar Catalunya enmig del confinament

Artistes d'arreu del país s'han unit per versionar una de les seves cançons en català

Miki Núñez cantant al concert de València
El cantant ha versionat 'Escriure'm', una de les seves cançons més conegudes | Instagram

La músicaés un dels sectors més afectats per la crisi del coronavirus, però no deixa de ser un dels més necessaris per suportar els dies de confinament. A més, els artistes estan aprofitant aquests dies per treballar en noves cançons i alguns d’ells donen els seus beneficis a trobar una cura pelCoVid-19.

Un dels últims cantants en afegir-se a la solidaritat ha estat Miki Nuñez, conegut per ‘Operación Triunfo 2018’ i per representar a Espanya a l’última edició d’Eurovisió. Ara, ha volgut col·laborar amb la campanya #JoEmCorono que coordina la Fundació de Lluita contra laSida. I no ho ha fet en solitari: desenes d’artistes s’han unit a ell per versionar ‘Escriure’m’, una de les cançons publicades per l'artista de Terrassa.

La Pegatina, Buhos, Els Amics de les Arts, Doctor Prats, Cesk Freixas, Sey Sisters, Bely Basarte o les seves companyes d’OT Natalia Lacunza i Alba Reche són algunes de les cares que s’han unit en aquest projecte solidari.

Així, i tenint en compte que molts d’ells no tenen el català com a llengua principal –la seva companya Natalia Lacunza és de Pamplona, o Bely Basarte de Madrid- tots han volgut aportar el seu gra de sorra per ajudar en la recerca per la prevenció i la cura del coronavirus que té paralitzat mig món.


Comentaris

envia el comentari