IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mila Ximénez viu amb «desànim» la nit de les Campanades

La col·laboradora va escriure una carta en què explicava com es va sentir

Mila Ximénez, en la Puerta del Sol antes de las Campanadas

Mila Ximénez, a la Porta del Sol abans de les Campanades | Mediaset

L'esperada retransmissió de la nit de les Campanades és un esdeveniment que molts desitgen presentar, protagonitzar i viure davant les càmeres. Tanmateix, per a la col·laboradora de 'Sálvame', Mila Ximénez, es va convertir en un instant «trist». Ella junt amb María Patiño, Terelu Campos, Lydia Lozano i Kiko Hernández, van ser els encarregats, el passat 31 de desembre, d'acomiadar el 2017 i donar la benvinguda a l'any nou a través de la cadena Telecinco, tot i que els resultats de l'audiència van denotar que l'aposta perquè fossin ells no havia estat la més favorable.

Mila Ximénez va redactar un escrit abans que arranques la gran nit, encara que fins al 2018 no el va fer públic. «La tristesa apaga aquell canyó que m'il·luminava de petita», assegurava la col·laboradora. Alhora, va afirmar que la celebració va acabar amb «mal rollo», en contraposició al que s'esperava, ja que pensava que «l'emoció» inundaria la jornada. Així ho va plantejar en considerar que «l'èxit d'uns és el fracàs d'altres».

Un moment tan màgic com el d'estar a la Porta del Sol per tancar l'any, va acabar convertint-se en un dels motius de reflexió de Mila, qui va explicar: «M'agrada el reconeixement i l'èxit, però prefereixo una abraçada a mitjà llum». En relació a això, li va saber greu poder experimentar una cita com aquesta i fer-ho amb un gran desànim.

Volia evitar les paraules

Davant la petició de molts dels seus seguidors que fes públic el seu bloc que anava a incorporar els seus sentiments i sensacions just el dia en què s'acabava l'any, el primer en què va pensar la col·laboradora va ser en evitar que aquesta informació sortís a la llum, ficant les excuses que fessin falta, així com «reunions d'escaleta o proves de vestuari». Tanmateix, va acabar escrivint com se sentia i tothom va poder descobrir el seu estat d'ànim.

«No puc evitar que la tristesa poques hores abans de complir un somni», va assegurar Mila. En l'ocasió, també va aprofitar per mencionar «el gran èxit» que està assolit amb els seus projectes empresarials i la «perfecta salut» de la seva família. «Rebre l'any des de la mateixa plataforma on han estat durant anys les fades de les meves fantasies», va afegir.

No obstant això no va entrar en detalls a l'hora d'explicar els motius pels quals va tenir una sensació de tristor i melancolia i, per acabar, va felicitar l'any, alhora que va mencionar quin és el seu propòsit per aquest 2018: «Gaudir de la vida tant quan em trobi en mans de la tristesa com quan torni amb les ales de la il·lusió».


Comentaris

envia el comentari