Mila Ximénez apareix per sorpresa a 'Sálvame' per un motiu molt bonic

La col·laboradora ha volgut felicitar l'aniversari del seu amic i company de programa

Imatge d'arxiu de Mila Ximénez, col·laboradora de 'Sálvame'
Mila ha fet una sorpresa als seus col·laboradors de 'Sálvame' | ACN

Quan passaven pocs minuts de les vuit de la tarda, el director de 'Sálvame' demanava a tots els col·laboradors i al presentador del programa, Kiko Hernández, que atenguessin i miressin fixament feia la porta d'entrada en el plató, perquè anava a entrar algú que ningú esperava i que venia per a sorprendre a algú molt especial per a aquesta persona.

Les càmeres enfocaven cap a l'entrada del plató, la porta s'obria i apareixia Mila Ximénez amb una màscara i sense el maquillatge habitual que utilitzen per a sortir en plató. Amb la cara rentada i vestida amb roba de carrer, apareixia per a sorprendre algú molt especial per a ella i que justament ahir complia anys. La col·laboradora ha admès que ahir va oblidar que el seu amic Kiko Hernández complia anys i per aquest motiu, ha demanat permís al director del programa per a poder visitar-los avui en persona i felicitar el seu bon amic, avui exercint com a presentador de l'espai.

Ximénez ha felicitat el seu amic i li ha recordat l'important que és per a ell. Pel seu costat, Kiko ha confessat que ell ha demanat tres desitjos pel seu aniversari i que un d'ells estava dedicat a ella, donant a entendre que havia demanat que es curés molt aviat.

Mila Ximénez demana tornar al treball com més aviat millor

La col·laboradora ha fet broma amb els directors del programa demanant-los que la posessin en les convocatòries de la setmana vinent per a començar a treballar. Els seus caps ho han entès com una broma i consideren que la col·laboradora ha de descansar i recuperar-se perquè la seva volta sigui amb la major de les garanties. Quan torni, ho farà sent la de sempre: sent una de les col·laboradores més enèrgiques del format i que forma part de l'equip fundador del programa, tant en la seva versió diària com també amb el seu programa nocturn al qual també tornarà quan es trobi totalment recuperada.

La col·laboradora porta noranta dies sense aparèixer pel plató del programa, acudint solament una vegada abans de la quarantena com a convidada de 'Sábado deluxe'.


Comentaris

envia el comentari