Mila Ximénez assegura que Jesús Mariñas i els treballadors de María Teresa Campos són «uns pesseters»

La col·laboradora va explotar en directe
Imatge d'arxiu de Mila Ximénez a 'Sálvame'. | Telecinco

 

La col·laboradora Mila Ximénez ha esclatat. En el programa 'Sálvame Diario' s'estava qüestionant sobre la participació de Edmundo en 'Supervivents' i qüestionant a Terelu sobre com estava veient ella a Bigote a l'illa. Durant la tensa conversa, va aparèixer un nou protagonista que va voler sumar-se al debat. El periodista Jesús Mariñas va fer unes declaracions en les quals defensava a Terelu afirmant que la resta de col·laboradors l'ataquen sense raó i reiterant que de vegades Terelu ho passa malament.

Davant aquestes afirmacions, després de la finalització del vídeo, Mila Ximénez es va dirigir a càmera i va increpar a Mariñas. «Vosaltres, els treballadors de María Teresa Campos sou uns pesseters i molt falsos» va dir Ximénez. I va afegir més: «Mariñas, jo sé el que penses d'Edmundo perquè tu m'ho has dit», i tot seguit explicant «els que estem en aquests programes diem el que realment pensem a la càmera», a diferència de vosaltres que «dieu el que penseu en els passadissos».

 

En defensa de la seva gran amiga, Kiko Hernández li va recordar a Mariñas, les portades i declaracions que va fer en el seu moment sobre Terelu i per les quals aquesta «va quedar destrossada». Terelu s'havia estat queixant durant tota la tarda del que ja és habitual, que tots els marrons de la seva família recauen sobre ella i «no ho mereix». Veurem si aquestes declaracions i acusacions tenen repercussió i Mariñas es pronuncia. A més cal destacar, que aquest nou atac de Mila a les Campos els podria fer molt de mal a causa del delicat moment que estan passant, sobretot en el que a televisió es refereix. Si les cadenes comencen a pensar que els treballadors de María Teresa es venen, això podria afectar molt a la presentadora.