Mila Ximénez reapareix amb un desolador missatge a les xarxes en plena lluita contra el càncer

La col·labora es troba en plena fase de tractament tres mesos després d'anunciar la seva malaltia

La col·laboradora de televisió Mila Ximénez passejant amb mascareta per Madrid, 2020
Feia tres setmanes que Mila Ximénez no compartia alguna publicació a les seves xarxes | Gtres

Mila Ximénez ha reaparegut en xarxes socials mentre es troba en plena batalla contra el càncer. Feia tres setmanes que la col·laboradora de 'Sálvame' no compartia cap publicació al seu compte d'Instagram. Ara, la col·laboradora ha volgut donar senyals de vida als seus seguidors amb una nova fotografia.

Però lluny de tranquil·litzar als seus fans, Mila Ximénez ha acompanyat la imatge amb un trist missatge que ha commocionat als seus seguidors. «Tot es queda buit i sense vida quan no esteu. Com us trobo a faltar!» ha escrit la col·laboradora de Telecinco. Tot fa indicar que Mila Ximénez s'ha hagut de separar de l'entorn més pròxim que l'ha acompanyat des que li van diagnosticar la malaltia.

Els seus companys de programa i la seva família pròxima, començant per la seva filla Alba Santana, l'han secundat des de l'inici de la seva lluita. No obstant això, els compromisos professionals de cadascun li impedeixen passar tot el temps que voldrien amb Mila Ximénez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Todo se queda vacío y sin vida cuando no estáis. Cómo os echo de menos!

Una publicación compartida de Mila Ximenez (@milaximenezoficial) el

Els seguidors de Mila Ximénez li mostren el seu suport després de publicar un trist missatge en Instagram

Gairebé tres mesos després d'anunciar que pateix un càncer de pulmó amb metàstasi, la col·laboradora de 'Sálvame' ja està en plena fase de tractament. La lluita contra el càncer està sent realment complicada per a Mila Ximénez, ja que es tracta d'un tumor inoperable que requereix sessions de quimioteràpia i radioteràpia.

Sabent que el procés està sent molt dur per a ella i arran del seu trist missatge publicat en xarxes socials, els seguidors de la col·laboradora han volgut mostrar el seu suport a Mila Ximénez. Són moltes les mostres d'afecte que ha rebut i molts els usuaris que li han volgut deixar clar que no està sola.

Alguns dels comentaris més destacats en la seva última publicació han estat: «Quina alegria saber de tu. Espero que aquests dies en família t'hagin anat bé. Molts ànims!», «A recuperar-te ja, que a tu també se't troba a faltar», «Molta força!! Tens molts àngels que et cuiden... Desitjant veure't al setembre en la televisió» «Tens una gran família que sempre està amb tu... Pots amb això i amb molt més!».


Comentaris

envia el comentari