«Tinc por». El drama de la Mila Ximénez més enllà del coronavirus

La col·laboradora de 'Sálvame' està passant uns dies amb molta por

La col·laboradora de 'Sálvame', Mila Ximénez
Mila Ximénez té pànic a sortir al carrer | CatalunyaDiari

El confinament pot provocar molts danys col·laterals en les persones, i això és el que li acaba de passar a Mila Ximénez, que segons ha explicat a la revista 'Lecturas' li ha sorgit un petit problema de salut, a més de l'estrès i l'angoixa d'estar confinada a casa.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La col·laboradora de 'Sálvame' ha confessat que té autèntic pànic a sortir al carrer per culpa del coronavirus. Mila ha evitat sortir a l'exterior aquests dies, ni tan sols a comprar, però ara no ha tingut més remei que baixar a la farmàcia a causa d'un herpes molt molest que li ha sortit. La col·laboradora està patint molt, ja que aquest petit problema li està causant moltes molèsties.

La por de Mila Ximénez

«Ahir vaig haver de sortir un moment a la farmàcia i em vaig sentir com una presa sortint a pati uns minuts. Corria amb por pels meus medicaments en un carrer buit on es respirava pèrdua i solitud. Cap estàvem preparats per viure això», ha confessat la col·laboradora. És pànic el que sent Mila Ximénez per sortir al carrer, ja que a la Comunitat de Madrid és on hi ha el principal focus de coronavirus.

«La solidaritat, l'intent de mostrar que estem bé amb les nostres sortides a aplaudir els balcons, ens indica que teníem una fortalesa amagada. Però també hem de permetre que brollin les nostres debilitats, com les meves ampolles produïdes per aquest herpes que juga a inquietar-me. Hem de reconèixer que tenim por i que necessitem aquestes abraçades que ens escalfaven en moments de fred», ha explicat Mila a la revista 'Lecturas'.

Des que va començar a confinament, la col·laboradora no ha acudit al seu lloc de treball. Ella ha volgut confinar-se a la seva nova casa i evitar qualsevol mena de contacte amb l'exterior. Com ella diu, el seu únic company està sent el molest herpes que li ha sortit. Igual que el seu company Jorge Javier Vázquez , la col·laboradora està passant per un moment molt complicat, la por i la solitud s'ha apoderat d'ella.


Comentaris

envia el comentari