rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mila Ximénez no vol que Kiko Matamoros torni a 'Sálvame'

«Si tu creus que aquest és un programa de merda, jo de tu, no vindria a fer-hi res», va etzibar Ximénez
Mila Ximénez carrega contra Kiko Matamoros | Telecinco

 

Kiko Matamoros no està passant per un bon moment i és que des de fa setmanes tot són males notícies per al col·laborador de 'Sálvame'. Primer, la seva separació de Makoke, després d'assabentar-se que la seva exparella participarà a 'GH VIP' i ara se li sumen més complicacions professionals.

 

No el van ajudar, de fet, les últimes declaracions que va fer de 'Sálvame', les quals van molestar especialment a Mila Ximénez. La col·laboradora va admetre que està «esgotada i cansada de tot el menyspreu continuat que fas a aquest programa», per això va demanar al seu company que no torni a trepitjar el plató de Telecinco.

 

La periodista va afegir que «la dignitat es demostra», tenint en compte que «si tu creus que aquest és un programa de merda, jo de tu, no vindria a fer-hi res». D'aquesta manera Mila Ximénez va advertir clarament a Kiko Matamoros i li va demanar que no tornés a participar més a 'Sálvame'.

 

Kiko Matamoros, atacat en 'Sálvame' | Telecinco

 

Kiko Hernández es va enfrontar a Mila Ximénez

En mig de la polèmica, Kiko Hernández va convertir-se inesperadament en el defensor de Kiko Matamoros i va recordar que el Defensor de l'Espectador de 'Sálvame' només va carregar contra aquells espais del programa que asseguraven que la ruptura de la parella era «un muntatge».

 

El presentador va assegurar que no se sentia al·ludit per les crítiques que va llençar el seu company en dies anteriors: «Aquí no ho he escoltat». Ràpidament una furiosa Mila Ximénez va rebatre l'argument del col·laborador i tots dos van acabar confrontant-se.

 

Kiko Hernández, a la polèmica amb Kiko Matamoros | Telecinco

 

Lydia Lozano, a favor de Mila 

Mila Ximénez va escoltar a Kiko Hernández completament atònita i, mentre pensava el seu pròxim argument, va rebre una ajuda crucial per esfondrar completament Kiko Matamoros. Lydia Lozano va recordar a tothom que «ens va dir pocavergonyes a tots» enmig d'un directe.

 

Així Mila Ximénez va recarregar piles i va tornar a la batalla. La periodista va reconèixer que, respecte a les suposades infidelitats que es van emetre des del plató, «és veritat que a vegades hem dit mentides», però «també és cert que hem dit mentides a vegades per donar-te suport a tu i per encobrir-te a tu».

 

D'aquesta manera es va crear molta més fricció entre els col·laboradors de 'Sálvame', demostrant així que passen per un moment molt tens entre ells a causa de tots els atacs que reben des de fora del plató.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris