Mila Ximénez li recorda a Amador Mohedano que Rocío Jurado li va demanar que cuidés de la seva filla

«L'herència més sagrada és la que la teva germana et demana verbalment», va comentar la col·laboradora al germà de la cantant
Mila Ximénez durant la seva intervenció a 'Sálvame'. | Telecinco

 

Faltava un membre de la família Mohedano per pronunciar-se públicament sobre la guerra judicial iniciada per Rocío Carrasco contra el seu exmarit Antonio David Flores. I aquest era, naturalment, Amador Mohedano. Aquesta setmana, entrava en directe a 'El Programa del Verano' per posicionar-se públicament del costat de l'ex guàrdia civil i posar de manifest la nul·la relació de la filla de Rocío Jurado amb la resta de la seva família: «Això no ha estat conseqüència d'una coseta, hi ha molt, que ve de molt enrere, però vam preferir seguir amb la familiaritat, fins ara, que s'ha trencat directament el cordó umbilical», va dir sobre la seva neboda.

«Veig als meus nebots plorar pel que passa amb la seva mare (...) No veu als seus fills des de fa tant temps i ni els saluda quan té ocasió. En fi, la vida», va confessar sobre la relació de Rocío i David Flores amb la seva mare. A més, va assegurar que d'estar viva la seva germana «tot seria molt diferent i res d'això hagués començat». «La meva germana Rocío va passar molt males estones, però això m'ho guardo per mi».

 

Després de les paraules d'Amador, Mila Ximénez va voler comentar-ho en directe, atacant directament al germà de la cantant: «És al·lucinant aquesta família», va començar dient, recordant-li al germà de Rocío Jurado que va ser a la presentació d'una dissenyadora amb Rosa i Amador, i «parlant de Rocío Carrasco, em van dir d'Antonio David Flores el més greu». El que havia sofert en aquest matrimoni la seva neboda. «Jo amb ell no coincidiré. Amb la vida que li ha donat a la meva neboda!» va dir.«I ara resulta que passa el temps, teniu un problema econòmic i ara és Rocío la més dolenta del món, els nens pateixen moltíssim» ha assegurat la col·laboradora.

«Si la teva germana aixequés cap de la tomba i veiés el que estàs fent en aquest moment, t'arrancava el cap. Perquè sabies perfectament la cura que tenia amb la seva filla. Saps perfectament el que et va deixar pendent. L'herència més sagrada és la que et demana verbalment, que cuidessis de Rocío», li va recordar fent referència a les paraules d'Amador Mohedano en la seva intervenció al programa de Telecinco sobre la hipotètica situació sobre si Rocío Jurado no hagués mort.