Mila Ximénez a Makoke: «Es creu Penélope Cruz»

La periodista ha parlat clar en una columna de la revista 'Lecturas', en què esclata contra l'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' i contra la seva exparella, Kiko Matamoros

Mila y Makoke, en una emisión de 'Sábado Deluxe'
Mila Ximénez i Makoke no es porten bé | Telecinco

Des de fa molts anys se sap que Makoke i Mila Ximénez no es porten bé. De fet, la distanciació entre les dues va danyar l'amistat entre Kiko Matamoros i Mila, ja que ell no li podia tenir afecte si atacava la seva parella en aquell moment. Segons ha avançat 'La Coctelera', Mila, en una columna d'opinió publicada a la revista 'Lecturas', ha aprofitat per passar-se de la ratlla amb l'antiga hostessa de 'Telecupón', a causa d'un judici en què s'han vist les cares.

Més notícies relacionades: «Mila Ximénez no vol que Kiko Matamoros torni a 'Sálvame'»

Makoke «es creu Penélope Cruz»

Mila comença explicant com Makoke deia en uns jutjats que s'havia sentit com un drap brut «en sentir parlar de la seva vida privada, quan ella MAI no ho havia fet, NI HO FARIA». I també explica com el seu advocat va aportar nombroses portades de premsa rosa en què la malaguenya donava detalls de la seva vida íntima, sense aprofundir en cap moment sobre la seva experiència com a model, presentadora o col·laboradora televisiva. És aleshores quan Mila afirma que l'exparella de Matamoros «és un personatge amb un currículum que supera la mateixa Penélope Cruz. Però la veritat és que no li havien acceptat el 'caché' que demanava el seu arrossegament emocional».

Kiko Matamoros també rep

Seguint el repàs de la família, també exposa la seva opinió sobre els enfrontaments que van tenir Kiko Matamoros i el seu fill Diego ―molt conegut després d'haver participat al programa 'Supervivientes'― a 'Sábado Deluxe'. Mila qualifica el duel entre tots dos com «l'espectacle més vergonyós des de fa molts anys. Va ser una confrontació patètica», afirma la periodista, que explica la pena que va sentir quan Diego va ser atacat pel seu pare, i Kiko «deixant com un drap brut el seu fill i refugiant-se en una defensa d'una dona que el menysprea», referint-se a Makoke.

Makoke durant una entrevista a 'Viva la vida'
Mila esclata contra Makoke en una columna de 'Lecturas'   | Telecinco

 

Una llança a favor de Makoke

En l'escrit, Mila remarca el que, segons ella, és una virtut de Makoke i dona un consell: «Matamoros hauria d'aprendre de Makoke. Ella posa molta cura en cuidar dels seus fills». Això sí, també afegeix que a la malaguenya «no li importa arrossegar els fills de la seva parella per protegir els seus». Com que també és mare, Mila explica que no es veu a ella mateixa «insultant els meus d'aquesta manera, sigui el que sigui que em fessin. El més instintiu dels éssers humans és cuidar les teves cries».

Mila considera que Kiko és un «perdedor»

A la columna d'opinió, també destaca les paraules condescendents que l'exparella de Manolo Santana dirigeix a Matamoros, a qui cataloga de «perdedor i pobre home que s'enllustra més les sabates de marca que no pas té cura dels seus fills».


Comentaris

envia el comentari