IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mila Ximénez i Makoke es veuen les cares als jutjats

La dona de Kiko Matamoros li reclamava 30.000 euros per les difamacions abocades cap a ella i la seva família

Mila Ximénez en una imagen de archivo
Mila Ximénez en una imatge d'arxiu | GTRES

La guerra oberta entre Mila Ximénez i Makoke continua el seu camí. El passat 14 de maig va tenir lloc el judici arran de la demanda que la dona de Kiko Matamoros va interposar a la col·laboradora de 'Sálvame' als Jutjats de Pozuelo d'Alarcón.

Un conlicte que ve de lluny

Encara que és molt difícil datar el moment exacte en què va sorgir el conflicte entre elles —si és que algun cop s'han arribat a portar bé—, un dels punts claus de la mala relació entre Mila Ximénez i Makoke se situa l'any 2015, quan la dona de Kiko Matamoros va començar a col·laborar a 'Sálvame'.

Pel que sembla, a Mila no li hauria agradat gaire la nova incorporació al programa, i tan sincera com és ella, no es va tallar la llengua i va començar a atacar a l'antiga hostessa del 'Telecupón'.

Tan durs van ser els atacs, que Ximénez va arribar a posar fi a la paciència de Makoke, que va optar per respondre amb una demanda als jutjats contra la col·laboradora. La dona de Kiko Matamoros li reclamava 30.000 € per les difamacions abocades cap a ella i la seva família.

Kiko Matamoros junto a su mujer Makoke.
Kiko Matamoros amb la seva dona Makoke. | Instagram Makoke

 

La fiscalia demana que es desestimi la demanda

Tot i que al final Mila va demanar-li perdó quan va tornar de la seva participació a 'Supervivientes', sembla que aquest gest no va ser suficient per convèncer Makoke. Així que després d'un intent d'acostament que la dona de Kiko Matamoros va rebutjar, el conflicte va tornar a revifar-se.

Des d'aquell moment, les hostilitats entre les dues no han cessat fins a la celebració del judici. Un judici que va tenir lloc d'aquest dilluns al matí, i del qual Ximénez sembla ser la guanyadora moral, com a mínim de moment. 

I és que com avança en exclusiva la revista 'Lecturas', la fiscalia ha sol·licitat que es desestimi la demanda interposada per Makoke. Un fet que va provocar que la col·laboradora de 'Sálvame' sortís molt contenta del judici, donant una imatge bastant oposada a la de la dona de Kiko Matamoros, que es va mostrar abatuda i amb el cap cot. Malgrat això, encara s'ha d'esperar la resolució final per poder acabar amb una història que no sembla tenir fi.


Comentaris

envia el comentari