ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

Mila Ximénez no veu clar el seu futur i assegura que no està còmode a 'Sálvame'

Des que va marxar el seu company Kiko Matamoros ha mostrat els seus desitjos d'abandonar el programa estrella de les tardes de Telecinco
Mila Ximénez en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari

Mila Ximénez no veu clar el seu futur a Telecinco i no dubta en deixar-ho caure durant els últims programes de 'Sálvame'. Sembla que la col·laboradora ja està esperant el final de la seva participació en el programa estrella de les tardes de la cadena.

  

  

Les alarmes van saltar per primer cop fa uns dies, quan una fan que havia guanyat un quadre protagonitzat per Mila, va baixar al plató a recollir-lo i, emocionada, li deia a la tertuliana: «et queda molt de futur per davant». Aleshores Mila, amb certa tristesa contestava: «Ja veurem...».

  

 

 

Mila es mostra realment cansada

Aquest no era el primer cop que Mila es mostrava realment cansada de la seva participació a 'Sálvame', tot i que sí que ha estat l'advertència més clara. La setmana passada Ximénez demanava no estar present en una entrevista a María Jesús Ruiz, perquè ja estava cansada de «certs personatges».

  

  

«Dissabte vaig demanar no estar al 'Sábado Deluxe' amb la xicota o el que sigui de Gil Silgado, un senyor conegut per la seva afició a delinquir i posar a parir a la seva família i a tots els que no l'ajuden a baixar dels seus cavalls de cartó. Els dos, exemple de la més absoluta ètica. Però que, tot així aconsegueixen finançament per seguir amb el seu nivell de vida», va declarar taxativa.

 

Mila Ximénez durant una intervenció a 'Sálvame'. | Telecinco

A més, la que ja és una de les cares més conegudes de 'Sálvame', va afegir també, en un moment en què Telecinco pateix molt per l'audiència, que «col·laborar amb aquest tipus de personatges» li produeix «nàusees». Especialment, afegia: «quan baixo a fer la compra i em topo amb voluntaris que recullen aliments per les famílies que no tenen possibilitats per alimentar als seus». «Tot això em fa fàstic», va concloure Mila Ximénez.

En un to indignat, Mila va afirmar fa dues setmanes que «a vegades li fa ganes de sortir corrents i desenganxar-se d'aquest món». «Tots els que participem en això ho fem amb el coneixement que hi ha coses que ens poden alertar la consciència», va explicar també, i va afirmar que les seves opcions eren quedar-se al programa i assumir-ho o «penjar-se de la sínia de la hipocresia i el baveig de requisar la teva nòmina llepant les escombraries del teu vassallatge»

L'adéu de Kiko Matamoros, un cop molt dur

En el moment en què Kiko Matamoros va anunciar que es retirava i deixava 'Sálvame' per dedicar-se a altres projectes professionals, Mila va admetre que ella tampoc estava còmode al programa. I és que l'espai està en les seves hores més baixes, amb una greu crisi d'audiència i amb molts dubtes sobre la continuïtat dels seus col·laboradors.

 

Kiko Matamoros en una imagen de archivo | EspañaDiario.es

«Sé que Kiko no era feliç fent el programa. La veritat és que, últimament, jo tampoc. Potser, ell va triar la decisió adequada. El temps ho dirà i espero que el dictamen final sigui a favor seu. De totes maneres, les marxes no han de ser un desallotjament, ni un desnonament enmig d'una tempesta. Espero que hagi estat meditada des de la llunyania de la fúria. Jo, demà, torno al treball», explicava la tertuliana.

 

El descontentament de Mila Ximénez, arriba en un moment en crític pel programa, que s’havia convertit en un dels pilars bàsics de Telecinco. Fins ara ‘Sálvame’ era el líder indiscutible de les audiències, però ara afronta una greu crisi de contingut.

Possible final de 'Sálvame' en el pitjor moment de Telecinco

'Sálvame' no és l'únic programa de Telecinco que comença a patir per les audiències. 'Gran Hermano Revolution' va acabar ahir a la nit l'edició menys vista de la història, tot i els esforços de la cadena. Tan gran ha estat el fracàs que Telecinco ha cancel·lat el format VIP del programa, que estava prevista pel 2018.

Ana Rosa Quintana, que des de fa anys era la líder absoluta dels matins, també ha vist com l'audiència baixava. En aquest cas, ha estat 'Espejo Público' era l'encarregat de quedar-se amb part dels espectadors de Telecinco i igualava a 'El Programa de AR' en quota de pantalla.

 

MIla Ximénez | Telecinco

 

Altres formats com 'Mujeres y Hombres y Viceversa' o 'Cámbiame' també han mostrat símptomes de cansament, aquesta vegada per part de l'audiència. De fet, algunes de les noves apostes de la cadena com 'Mad in Spain' han fracassat poc després de la seva estrena.

Comentaris