«Et veig molt dèbil»: Lapidària frase de Mila Ximénez que ha fet saltar les alarmes

La col·laboradora ha enviat un missatge molt clar a Makoke

Imatge d'arxiu de Mila Ximénez, col·laboradora de 'Sálvame'
La col·laboradora de 'Sálvame' ha volgut deixar clara la seva postura sobre la vida de Kiko Matamoros | ACN

La col·laboradora de 'Sálvame', Mila Ximénez, ha volgut donar el seu punt de vista sobre el constant distanciament que s'ha produït entre Kiko Matamoros i la seva filla, la influencer Anita Matamoros.

 La tertuliana de Telecinco ha explicat per què no li han semblat res bé les paraules que ha pronunciat Makoke sobre aquest assumpte. «Dius que no parles d'Ana i sí que ho fas», li ha respost. Per a la col·laboradora, l'exparella de Kiko és, en gran part, responsable de tot aquest embolic. Per aquest motiu, ha volgut enviar un clar missatge a la col·laboradora de 'Viva la vida'.

«Deixa Kiko en pau i sigues feliç», va sentenciar Mila

«De què viuràs tu si no és parlant del teu exmarit, dels teus fills i dels fills del teu exmarit? D'un altre tema no et sento ni la veu, deixa Kiko en pau i sigues feliç», li ha dit Mila Ximénez a Makoke.

La col·laboradora s'ha mostrat molt intranquil·la per l'estat del seu company, al qual ha vist «molt feble» en l'entrevista que va realitzar a ‘Sábado Deluxe'. «Crec que van ser duríssims amb ell. A altres companys no se'ls tracta així», ha afirmat Mila Ximénez, criticant el comportament que van tenir els col·laboradors que van participar en l'entrevista de Kiko Matamoros.

Per a Mila Ximénez, hi ha gent que ha volgut aprofitar-se del dur moment pel qual ha hagut de passar el col·laborador. Per aquesta raó, Mila ha llançat un missatge a Kiko perquè no el passi tan malament. «No entris en el joc de Makoke, gana aquesta guerra», li ha suggerit.

Mila aposta per un final feliç

Mila aconsella a Kiko Matamoros que no entri al drap de les provocacions de Makoke
Durant el programa del dilluns 14 de setembre de 'Sálvame', l'ex concursant de 'GHVIP' ha assegurat que el principal problema del seu amic és que sempre entra a tots els fronts de la seva exparella i això fa que el que acabi «perdent sempre» sigui ell.

Finalment, Mila Ximénez s'ha mostrat molt optimista en l'empipament que separa a Kiko Matamoros de la seva filla Anita i ha dit que, al final, acabaran tornant a estar igual d'units que tota la seva vida.


Comentaris

envia el comentari