Mila Ximénez afirma que es va sentir amenaçada pel «cas Mónica Gil»

La col·laboradora de 'Sálvame' ha arribat a assegurar que la podrien «haver matat»

Mila Ximénez pels carrers de Madrid
Mila Ximénez pels carrers de Madrid | CatalunyaDiari.cat

 

Mila Ximénez apareix aquesta setmana a la portada de la revista 'Lecturas', parlant sobre la seva relació amb Mónica Gil, amb qui es trobarà als jutjats pròximament. La periodista ha explicat els mals moments que ha viscut, després que la que teòricament era la seva amiga la volgués enganyar econòmicament.   

La col·laboradora de 'Sálvame' no s'acaba de creure que ha estat «unida com a amiga a una estafadora» durant 11 anys i toca ferro per haver-se adonat de les mentides que li ha dit Mónica al llarg dels anys.  

Va témer per la seva vida

La tertuliana no ha revelat només com era la seva amistat amb la presumpta estafadora, sinó que feia unes declaracions on admetia que ha temut per la seva vida. «Em podrien haver matat», afirmava Ximénez. I és que Mila és l'única dels famosos víctimes del «cas Mónica Gil» que ha acceptat parlar en públic.  

La periodista Mila Ximénez en una acte a Madrid
La periodista Mila Ximénez en un acte a Madrid | CatalunyaDiari.cat

 

Sobre aquest fet Mila comentava a la revista: «A aquesta senyora li tenen por» i es preguntava perquè és l'única que parla si hi ha molt famosos que han estat estafats, exclamant: «Qui està darrere de Mónica Gil Manzano?».   

Va ser el periodista Javier Negre qui va destapar la història de Mónica Gil, a la que han anomenat «l'estafadora de la 'jet set'». La presumpta estafadora podria haver aconseguit 5 milions d'euros fent xantatge i extorsionant famosos com Kiko Matamoros o Joaquín Cortés, segons va explicar Negre a 'Sálvame'. 

Gil utilitzava el nom de Mila en els seus actes delictius: «Deia que com la denunciessin, ho diria a Mila i seràs l'objectiu de 'Sálvame'», va comentar el periodista al programa de Telecinco. Només conèixer la notícia, la col·laboradora va publicar una carta a 'Lecturas' on titllava d'«ésser maligne i putrefacte» a Mónica i exclamava «Vull vomitar per haver compartit amb tu algun moment de la meva vida».  

Ha deixat de col·laborar professionalment amb Marinaro

Aquest no és l'única desgràcia que ha viscut Mila els últims mesos. Al juliol, es desvinculava professionalment de Gustavo Marinaro, amb qui havia creat la marca 'Marinaro i Mila Ximénez' amb la que van llançar una col·lecció de joies el novembre de 2017.     

Mila Ximénez, Terelu Campos i Marinaro en la presentació de la seva marca
Mila Ximénez, Terelu Campos i Marinaro en la presentació de la seva marca | CatalunyaDiari.cat

 

Tot i que ella mateixa feia promoció de les seves joies, Mila va decidir tancar l'empresa només un any després de posar-la en marxa. «La decepció amb aquest senyor ha estat molt gran. Em va utilitzar per fer-se publicitat. Vaig posar la meva il·lusió a la col·lecció de joies, vaig participar en el disseny i les promocionava, però mai va haver-hi beneficis.», ha dit la periodista respecte a la seva ruptura amb Marinaro.  


Comentaris

envia el comentari