Mila Ximénez: «Suso està passant per un dels moments més durs de la seva vida»

CatalunyaDiari.cat

Mila Ximénez, afectada per la notícia de Suso | Telecinco

Mila Ximénez ha revelat aquesta tarda a 'Sálvame' que el popular exconcursant de 'Gran Hermano 16' Suso «està passant per un dels moments més durs de la seva vida». Amb aquestes declaracions, va fer saltar les alarmes i va alertar a tots els seus seguidors. «Només vull dir-te que t'agraeixo el missatge. Soc aquí pel que faci falta. Tant de bo no passi el que m'has dit que pot passar, perquè no t'ho mereixes. Espero que tot s'arregli», va afegir emocionada a punt de plorar.

Suso Álvarez | GTRES

La col·laboradora de 'Sálvame' ha sigut clara a l'hora d'explicar que es tracta d'una situació molt seriosa i delicada que tindria a veure amb l'entorn familiar de Suso, tot i que no ha volgut revelar cap detall. Terelu Campos es va voler sumar al missatge de suport i va afegir que calia confiar que tot sortiria bé i que cal «tenir esperança». Fa només dos dies l'exconcursant de 'Gran Hermano' va llançar un comunicat a través de les xarxes socials informant que «per motius personals quedaven anul·lats els 'bolos' del cap de setmana».

 

Por motivos personales quedan anulados los bolos de este fin de semana lo siento pronto asistiré con vosotros

Una publicación compartida de Suso Álvarez Perera (@oficialsusogh16) el

Els missatges de suport no s'han fet esperar i han inundat les xarxes socials i els perfils del català, que de moment no ha pogut fer declaracions sobre el tema. Segons han recordat alguns dels seus seguidors, la germana de Suso tenia una malaltia, tal com ell mateix va comentar durant la seva estada al 'reality', on va arribar a assegurar que necessitava els diners per ajudar-la. D'altra banda, uns altres dels seus fans asseguren que podria tractar-se de la seva mare.


Comentaris

envia el comentari