La col·laboradora Mila Ximénez

Mila Ximénez esclata i tensa la seva relació amb el 'clan' Campos

La periodista de 'Sálvame' assegura que treballar amb elles «és sempre un problema»

La relació entre Mila Ximénez i el 'clan' de les Campos torna a passar per un moment delicat. No és la primera vegada que la col·laboradora de 'Sálvame' protagonitza una disputa, en especial, amb Terelu Campos i la seva mare, María Teresa Campos. Bé, doncs si junt amb l'altra filla de la mítica presentadora de televisió, Carmen Borrego, no hi havia prou, ara també ha aparegut en escena una altra Campos, Alejandra Rubio.

La filla de Terelu s'ha estrenat en el món de la pantalla petita amb un canal a Mtmad i, com no podia ser d'una altra manera, ha encès la metxa que ha fet esclatar de nou a Ximénez. Rubio parla sense problemes ni censures de la seva vida privada i de la seva família, fins i tot, ha arribat a mostrar a càmera el vestidor de la seva àvia María Teresa, tal com explica 'La Coctelera'.

Sorpresa per la llibertat de Rubio a l'hora de parlar de la seva família materna

En aquest sentit, Ximénez s'ha mostrat sorpresa per la llibertat de Rubio a l'hora de parlar de la seva família materna i, per tant, ha decidit no comentar al respecte, ja que sempre «s'agafa tot amb pinces». «Sou una família mediàtica i Alejandra ha seguit els vostres passos. L'altre dia, Terelu en directe em va dir que, 'et demano si us plau, com amiga, que no nomenis a la meva mare'». Fet i petició que Ximénez no entenia i, menys, després de les declaracions que ha fet la mateixa néta de la Campos en el seu canal.

Els problemes de la col·laboradora amb les Campos s'ha acabat de sumar quan aquesta setmana s'ha fet pública una entrevista a la revista 'Semana' a l'altra germana, Borrego. Ella, malgrat les peticions de Terelu, també ha parlat de la seva mare. En aquest punt,  Ximénez va esclatar en directe des de 'Sálvame', preguntant indignada: «Es menciona a la mare o no? Estic molt tranquil·la, em conec el negoci». 

  • També et pot interessar: El retorn de María Teresa Campos a televisió, amb un documental del cantautor Juan Pardo

Les baralles entre Ximénez i Terelu

Aquestes baralles no són noves, només cal girar la vista enrere i recordar els forts enfrontaments que van tenir Ximénez i Terelu durant la participació d'Edmundo Arrocet, parella de María Teresa Campos, a 'Supervivientes'.  En aquell moment, la col·laboradora va afirmar que Borrego li havia confessat que a la família no li agradava la parella de la seva mare. Terelu no va trigar a saltar en contra de Ximénez negant les declaracions i defensant la seva germana.

Un altre dels moments tensos entre ambdós fronts, en aquest cas entre Ximénez i María Teresa Campos, va ser arran de la publicació d'una entrevista de la col·laboradora a Borrego que, tal com es va saber, no va agradar gens a la matriarca de la família. Va ser llavors quan Ximénez va confessar: «A qui arrossego jo? Quin mal us he fet? Mira que hem tingut apropaments i distanciaments, però és cruel. Llegeix de nou el missatge que em vas enviar i digui'm si em mereixo el què m'has dit». Finalment, Ximénez va advertir que no tornaria a treballar amb elles perquè «sempre és un problema».

Mila Ximénez i Terelu Campos discutint
Mila Ximénez i Terelu Campos han protagonitzat diverses baralles al seu programa | TELECINCO

 

  • També et pot interessar: Mila Ximénez es replanteja la seva vida després de l'ictus de Jorge Javier