Mila Ximénez torna amb força: «La situació de Teresa, a Edmundo, l'ha beneficiat»

La col·laboradora de 'Sálvame' torna després d'haver-se sotmès a una operació facial

Mila Ximénez torna a 'Sálvame' criticant les Campos i Bigote Arrocet. Telecinco

Mila Ximénez ha tornat als platós. I ho ha fet per la porta gran, sense mossegar-se la llengua. Immersa en l'expectació, la col·laboradora de 'Sálvame' va tornar a la feina la nit de dissabte on finalment es van poder veure els esperats resultats del seu lífting facial. Una reaparició d'allò més esperada que va fer-se pràcticament al mateix temps que la final de la Champions. Malgrat això, els seus fans i seguidors no van voler perdre's la seva tornada. 

Mila Ximénez va tornar al programa parlant, com no podia ser d'altra manera, sobre les Campos. Un tema molt utilitzat per Mila, perquè no manté una bona relació amb elles. Va començar criticant Terelu, qui amb motiu de la tornada de la col·laboradora va expressar que a ella «ningú no li esguerraria el dia» i que s'ha estat dedicant a treballar i a cuidar la seva mare. La resposta de Ximénez ha estat contundent: «Cuidar la seva mare i venir a treballar ho fan com dos o tres milions de persones, no és ella sola. No és cap mèrit. Jo no parlo absolutament gens d'ella. El que passa és que, cada vegada que fa una cosa, ho considera èpic».

Per si això no fos suficient, la col·laboradora va continuar carregant contra els altres membres de les Campos. A la seva entrevista a 'Lecturas', on es va mostrar per primera vegada després de la seva operació, Mila Ximénez va aprofitar per comentar el tema de la participació d'Edmundo a 'Supervivientes' mentre María Teresa Campos estava ingressada. La col·laboradora ha volgut aclarir que no va voler dir que Edmundo li provoqués l'ictus a Teresa, però va deixar entreveure que no va ser un senyal de tranquil·litat. «La situació de Teresa, a Edmundo, l'ha beneficiat. Que entri Teresa, és fantàstic. Les Campos estan en un punt en què ajudaran Edmundo i intentaran que guanyi el concurs. I, si guanyés Bigote, seria molt injust».

Terelu i la seva mare, María Teresa Campos, van ser les més criticades per Mila a 'Sálvame'. | Telecinco

 

Bigote Arrocet tampoc no es va salvar de les crítiques de Mila: «No m'agrada. Un senyor que diu que aquest concurs no és dur i que, de sobte, diu que no li agrada l'esmorzar perquè no hi ha bacó, no hi ha ous i no li han fet el suc natural, és per expulsar-lo immediatament». Segons ella, Edmundo és «d'aquestes persones que, si no te la juguen a l'entrada, ho fan a la sortida». Carmen Borrego va ser la que va sortir més ben parada, i això que Mila va dir que la té «súper fitxada». Amb el retorn de la col·laboradora, la guerra entre ella i les Campos torna a començar. Ara queda per veure la resposta de Terelu, la seva companya de feina.


Comentaris

envia el comentari