URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Les vacances nadalenques de Mila Ximénez amb la seva néta Victoria

La col·laboradora de ‘Sálvame’ aprofita els seus dies lliures en un paratge desconegut i rodejada de la seva família
La col·laboradora Mila Ximénez és coneguda per tenir un carácter fort | Europa Press

 

La sevillana Mila Ximénez ha aprofitat les festes nadalenques per desconnectar del plató de ‘Sálvame’ i relaxar-se rodejada dels seus éssers estimats. El lloc on ha decidit passar uns dies de descans és desconegut; tot i això, Mila no ha tingut cap problema en compartir diverses imatges on se la pot veure acompanyada per la seva néta Victoria.

 

Un descans ben merescut

No són gaires les ocasions en les quals Mila Ximénez ha pogut gaudir d’unes bones vacances. Amb 66 anys, la sevillana es mostra molt juvenil gràcies a l’operació facial que es va realitzar l’any passat. Sens dubte, treballar a ‘Sálvame’ suposa un desgast tant físic com emocional que ha deixat empremta en la col·laboradora. Mila, per aquest motiu, ha decidit prolongar les vacances nadalenques una mica més del que és habitual.

Imatge compartida per Mila Ximénez de les seves vacances nadalenques | Instagram

 

Tot i que Mila no utilitza gaire les xarxes socials, en aquesta ocasió ha fet un esforç per mostrar la seva cara més tendra i afable a través d’unes fotografies que ha pujat al seu compte d’Instagram (@milaximenezoficial). La col·laboradora presumeix de lloc amb platja i bon clima juntament amb la seva néta. En la imatge, Mila apareix amb la nena llançant una pedra al mar, i definint la fotografia com un dia «perfecte».

 

Mila gaudint de les vacances amb la seva néta Victoria | Instagram

 

Amb la filla i els nets

La col·laboradora ha decidit començar l’any juntament amb la seva filla Alba, fruit de la relació que va mantenir la sevillana amb el tenista Manolo Santana. La jove està actualment casada amb Aviv Miron i té dos fills: Alexander, de dotze anys, i Victoria, de set.

 

La relació familiar de Mila és molt estreta. Tot i que la seva filla ha decidit portar una vida lluny dels mitjans, en molts casos ha intervingut en televisió per donar suport i defensar la seva mare públicament. Per exemple, en la sortida de la seva mare de ‘Supervivientes’, on la jove va acudir al plató per rebre Mila amb una gran abraçada. La col·laboradora es desplaça sovint a Amsterdam, on actualment viuen Alba i els seus dos fills.

Mila juntament amb la seva fila Alba | Lecturas

 

Recordant els companys de feina

Sembla que, tot i estar de vacances, la col·laboradora ha pensat molt amb els seus companys de feina. Concretament amb el seu cap, Raúl Prieto, a qui ha decidit felicitar l’any amb unes emotives paraules: «S’acaba l’any i he de donar-te les gràcies per tot el que he aconseguit. El poc o el molt, sempre ha estat gràcies a tu, que vas confiar per sobre del meu enderrocament. T’estimo!!», compartia la sevillana amb una imatge dels dos junts.

 

També pots llegir: L'enrabiada de Mila Ximénez amb Terelu arran l'operació estètica