Miley Cyrus, feta pols: «Et trobaré a faltar tota la meva vida»

La cantant viu un moment molt dur

Imatge promocional de l'artista Miley Cyrus
Miley Cyrus ha escrit un emotiu missatge a Instagram   | Europa Press

Aquest cap de setmana, Miley Cyrus ha patit la pèrdua de la seva àvia, una de les persones més importants de la seva vida, que ha traspassat aquest dissabte 22 d'agost a l'edat dels 85 anys. Loretta Finley era molt estimada per tots els seguidors de la cantant, a la que tots l'anomenaven 'Mammie', i és que la dona es va guanyar l'estima de tots els fans de l'exestrella de Disney.

De fet, és tan gran l'amor que Miley té per la seva àvia que l'any 2013 es va tatuar la seva cara a l'avantbraç. I ara la seva mort ha suposat un fort cop per ella. «La meva 'Mammie' ha marxat, però mai l'oblidaré. Ella sempre ha estat una llegenda i seguirà vivint a través de l'amor, la compassió i la bondat. Quan sigui gran espero ser tan sols una petita part de la increïble dona que va ser... i és. Ella mai desapareixerà», ha explicat Cyrus, descrivint una de les persones més importants de la seva vida.

Un preciós homenatge

La cantant ha utilitzat les xarxes socials per dedicar unes paraules a Loretta. «Encara que hagis marxat... Res ha canviat ni canviarà mai», és el principi del missatge. «Sempre seràs la meva inspiració i icona de moda. Inclòs més que això, el model definitiu a ser. Una verdadera llum en un món obscur. Ets un raig de sol. Tots els dies quan em desperti i vegi aquesta bola de foc al cel, veuré la teva cara».

«Després resaré, agraint al cel per donar-me a la millor àvia que una nena podia tenir. Et trobaré a faltar tota la meva vida», ha escrit Cyrus. L'artista ha afegit: «Mantindré el teu esperit aquí en continuar fent el bé per la resta i tractant-los de la manera en què tots desitgem ser tractats. Amb una quantitat infinita de la mateixa gentilesa que mostraves diàriament. Ens doldrà tots els dies que no estiguis amb nosaltres».

A banda d'aquestes emotives paraules, Miley ha publicat una sèrie de vídeos i imatges sobre la seva àvia acompanyant-la al llarg de la seva vida i la seva carrera professional.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Even though you are gone.... NOTHING has or ever will change. You will FOREVER be my inspiration and fashion icon. Even more than that, the ultimate model of being a true LIGHT in a dark world. You are sunshine. Everyday I wake and see that fiery ball in the sky I will see your face. Then say a prayer thanking heaven above for giving me the best grandmother a girl could ever be gifted. I will miss you for the rest of my life.... I will keep your spirit here by continuing to do good for others and treating them the way we all desire to be treated. With an infinite amount of the same gentle kindness you displayed daily. We will ache everyday you are not with us....

Una publicación compartida de Miley Cyrus (@mileycyrus) el


Comentaris

envia el comentari