Fotomuntatge de Xisca Perelló i Rafa Nadal

La milionària mansió on viuen Xisca Perelló i Rafa Nadal

Xisca Perelló i Rafa Nadal viuen en una casa molt luxosa de Port de Manacor des del 2013

Rafa Nadal i Xisca Perelló són més feliços que mai. I sí, és normal, el llegat de Nadal és inesborrable. Els seus 21 grand slams el converteixen (de moment) en el millor jugador de la història del tenis i això —com no podia ser d'altra manera— fa que la parella es pugui permetre algun capritx. La mansió que tenen a Manacor, n'és una bona mostra.

Xisca ha estat un pilar fonamental per a ell durant els divuit anys que porta al circuit ATP. Una carrera fructífera que, segurament, no seria tan reeixida sense la conjunció de diversos factors. I un és el suport de la seva família, que l'ha acompanyat des que era petit.

Rafa Nadal celebrant la victòria d'un partit
Aquest diumenge, Rafa Nadal va guanyar l'Open d'Austràlia | GTRES

Perelló, que els últims temps ha vist com el seu marit patia diversos problemes físics, el més greu al peu, sempre li ha fet costat.

I és que fa molts anys que estan junts, des que eren adolescents. Són inseparables, i Xisca, sempre que pot, assisteix als partits de Rafa per a donar-li suport.

La mansió de Xisca Perelló i Rafa Nadal 

Nadal i Perelló es van casar l'octubre del 2019 després de quinze anys de relació, i fa gairebé una dècada (des del 2013) que viuen en una supermansió de la localitat mallorquina de Port de Manacor. 

Si bé el mallorquí té diverses propietats immobiliàries, la seva residència habitual és al municipi esmentat. Parlem d'un xalet de més de 7.000 metres quadrats i valorat en 5 milions d'euros que es troba al costat de les Coves de Drach. Com no podia ser d'una altra manera, la casa té una vista privilegiada, ja que està a primera línia de mar.

Rafa Nadal i Xisca Perelló en un photocall de la Fundació Rafa Nadal
Rafa Nadal i Xisca Perelló tenen una mansió espectacular a Port de Manacor | Europa Press

El tenista va comprar aquest habitatge per aproximadament quatre milions d'euros, segons va publicar la revista '¡Hola!'. La casa, inspirada en l'arquitectura mallorquina, té tres sales d'estar i habitacions amb xemeneia, golfes, garatge i un accés privat al mar.

Aquesta revista també assenyala que, per arribar al mar, Rafa i Xisca tenen una escalinata de pedra que desemboca en un penya-segat. L´interior de la casa està decorat amb colors neutres, i el que predomina és el blanc. A més, el taulell de la cuina és de marbre, i en algunes estances de la mansió hi trobem elements de fusta i de pedra.

L´exterior del xalet té piscina, menjador per a l'època estiuenca i zona d'estar. És més, la mansió té un gimnàs amb la millor tecnologia perquè el balear es posi a punt abans de cada torneig.

Rafa Nadal sempre ha sigut molt reservat amb la seva vida privada, per la qual cosa no tenim gaires més dades de casa seva. Això sí, durant el confinament del 2020, el manacorí va publicar diverses imatges a Instagram en què ensenyava algunes estances de la casa on viu amb la seva dona. Així doncs, vam poder veure la cuina, el gimnàs o les zones exteriors.

Xisca Perelló, el gran pilar a la vida de Rafa Nadal

Quan el de Manacor era jove i va començar a triomfar al món del tenis (recordem que va guanyar el Roland Garros amb només 19 anys), Xisca va començar la carrera. Es va matricular a la Universitat de Palma per a estudiar administració i direcció d'empreses.

Muntatge fotogràfic de Rafa Nadal i Xisca Perelló
Xisca és un pilar fonamental a la vida del tenista | Catalunya Diari

Un cop llicenciada, la mallorquina va començar a treballar en una companyia d'assegurances molt coneguda. I anys després, es va traslladar a Londres per a estudiar màrqueting electrònic i patrocini esportiu.

Xisca està molt unida al seu marit, tant a nivell sentimental com laboral. Actualment, treballa com a responsable dels projectes d'integració social de la Fundació Rafa Nadal. I entre els projectes que dirigeix, podem destacar la construcció d'un centre de tenis per a nens i nenes a l'Índia.