Els millors 14 jocs de parella per passar una estona entretinguda

Poden contribuir a trencar amb la rutina i a conèixer l'altre més en profunditat

Los juegos en pareja pueden incluir preguntas, pruebas o actividades divertidas que ayudan a estar más unidos.
Activitats, proves o preguntes interessants i divertides per fer amb l'altre i fer que la relació es reforci | Cedida

 

En una relació sentimental, les activitats i jocs pensats per a les parelles resulten molt rellevants per trencar amb la monotonia, i entre ells hi podem trobar preguntes interessants, tests ben divertits o reptes que es poden fer dins o fora de casa.

 

Tot seguit, parlarem dels motius que ens poden portar a fer aquesta mena de jocs i de com ens poden ajudar, a més de parlar de 14 activitats divertides que es poden fer en parella.

 

Quina finalitat persegueixen aquests jocs? 

La rutina i la monotonia normalment no són bons ingredients per a les parelles actuals, i poden empènyer-nos cap a la manca d'interès per l'altre i l'avorriment. 

 

Hi ha algunes investigacions que han corroborat que el fet de dur a terme activitats amb l'altre membre de la parella, especialment si inclouen moments divertits i en què riem, ens pot ajudar molt a fer que la passió torni, i no ens referim a l'àmbit sexual.

 

Tant els reptes com els jocs són elements que no només estan pensats per als nens: hi ha jocs pensats per als adults que són molt interessants i entretinguts i que et poden acostar a l'altre membre de la parella, a més de consolidar la base de la vostra relació. Igualment, resulta lògic pensar que el fet de passar una bona estona amb l'altre membre de la parella farà que estigueu junts més temps i que gaudiu més del vostre vincle. 

 

Els millors 14 jocs per fer en parella

Estem molt acostumats a sentir que l'amor no és per sempre. Ara bé, en aquesta vida no hi ha gairebé res que ho sigui. Sigui com sigui, hi ha fórmules diverses per fer fora l'avorriment dels vincles sentimentals.

 

Les experiències variades i els jocs són una bona manera d'aconseguir trencar amb la monotonia, a banda de potenciar la sexualitat. Tot seguit, et farem veure 14 activitats diferents que es poden fer en parella per tal que la flama quedi ben encesa.

 

1. Repte dirigit a fer un canvi de papers 

Per tal de guanyar més empatia amb l'altre i acostar-nos-hi, aquest joc és interessant i divertit: consisteix a fer un canvi de papers dins de la relació sentimental i comportar-se tal com es comportaria l'altre. Això pot ser ben entretingut o, al contrari, causar tensions, però s'ha de buscar l'equilibri i el moment adequats. 

 

2. El repte dels pòstits

Es tracta d'un joc d'allò més divertit, que es basa en el fet d'anar-se deixant petits missatges amagats en pòstits amb alguna frase romàntica o divertida que us agradi de l'altre.

 

Us farà ser més creatius i farà que us adoneu dels motius pels quals esteu amb l'altre, dels que fan que l'estimeu i que hi penseu més sovint. Tot això sense deixar de banda el fet que l'altre, quan rebi els missatges per sorpresa, se sentirà molt bé.

 

3. Els reptes més agosarats

Aquests reptes estan pensats especialment per a les persones amb més ganes de gresca i atreviment. Només us caldrà dipositar dins d'un bol diversos papers on hi hagi escrits reptes a fer que siguin graciosos i que pugueu fer tots dos, com ara fer una broma conjunta a una altra persona, anar cridant una cosa pel carrer, sortir de casa disfressats, etc. 

 

4. Jocs relacionats amb la beguda

Prendre alcohol amb l'altre membre de la parella és una cosa ben única i no cal sortir de casa per fer-ho. Únicament cal ballar, riure i jugar a qualsevol cosa que tingui l'alcohol com a ingredient, com el popular joc del 'jo mai mai'. 

 

5. El repte de la compra

Aquest desafiament es basa en anar junts a comprar en alguna botiga o superfície comercial i adquirir tots dos roba especial com ara llenceria, roba d'etiqueta, etc. Així, podem descobrir millor els gustos de l'altre i, fins i tot, li podem oferir un bon regal sensual que pugui fer servir en els moments més íntims. 

 

6. Tests carregats de diversió

Si fa poc que esteu junts i voleu conèixer millor l'altre o si la vostra relació ja és més antiga però voleu mirar de revelar-li a l'altra persona coses que encara no li heu dit, es poden fer tests que inclouen preguntes gracioses o incòmodes destinades a conèixer millor l'altra persona. 

Estos juegos para dos o en pareja pueden hacerse tanto al aire libre como en casa.
Es tracta de jocs de parella que es poden dur a terme en un lloc cobert o, fins i tot, a l'exterior | Cedida
 

7. Formular preguntes interessants

Amb la mateixa dinàmica que comentàvem en el punt precedent, es poden dur a terme debats ben enriquidors i interessants sobre els temes més actuals. Igualment, hi ha diverses preguntes que són molt útils per originar debats i fer que coneguem millor una part de l'altre que potser encara no havíem descobert o que no coneixíem en profunditat.

 

8. Gimcanes

En cas que sigueu agosarats, podeu posar-vos a preparar una gimcana a casa. Es tracta d'un joc en què tots dos us heu d'anar preparant obstacles i proves que heu de superar per arribar al final de tot i guanyar un premi, que pot ser un regal, un sopar o una nit plena de romanticisme. 

 

9. Manualitats d'allò més engrescadores

Si voleu que la diversió no s'aturi, cadascun dels dos podria dissenyar una mena de cupó en què s'aniran escrivint vals que es poden bescanviar els dies o caps de setmana que es vulguin. A més, si els poseu una data límit, pot ser de gran utilitat a l'hora de fer-los servir tots i de motivar-vos encara més a jugar.

 

10. Jornades especials

Cada setmana, dediqueu-vos un dia complet a vosaltres, una jornada que no hagueu d'estar a casa. Podeu sortir a sopar, anar al cinema, practicar alguna activitat física que us agradi o, fins i tot, endinsar-vos en passatemps nous que us cridin l'atenció i que comenceu des de zero, com ara les manualitats, l'escriptura, el ball o la cuina.

 

11. Jocs eròtics

Hi ha diversos jocs eròtics que també us poden ajudar a fer reviure la flama de la passió, aquest cop a nivell sexual. Igualment, mirar de practicar sexe tàntric és una altra forma de connectar amb l'altre, així com satisfer algunes fantasies sexuals, fer servir joguines eròtiques o provar de viure situacions i experiències noves.

 

12. Recull de desitjos

Dins de les parelles, sempre hi ha moltes coses que es decideixen fer junts, especialment quan la relació comença. Per quina raó no les mires d'escriure, de recordar i de fer realitat? El fet de fer plans d'aquesta mena farà que tots dos visqueu una il·lusió nova i, a més, us ajudarà a gaudir al màxim de cada moment.

 

13. Jocs a nivell musical

Aprofiteu per posar música a casa, que cadascú posi alguna cançó que li agradi, i gaudiu, feu el ximple i rieu. Tot això segurament contribuirà a que tingueu més ganes de passar-ho bé i sortir, a més que us oferirà un moment d'allò més divertit, i no sabem mai amb quin nivell de sensualitat pot acabar aquesta sessió musical.

 

14. Pintar-vos el cos

Es tracta d'un joc que es fonamenta en les pintures corporals i que barreja diverses opcions que ja hem donat, perquè té un punt eròtic que pot comportar un moment d'intimitat d'allò més creatiu, màgic i graciós, tot alhora. Hi ha pintures per al cos en botigues especialitzades diferents o que poden obtenir-se a través d'internet, a llocs com a Amazon, que fins i tot es poden menjar i es fan amb gustos ben diferents.

 

Per acabar, et mostrem un vídeo amb més jocs que poden resultar d'allò més divertits per a les parelles:

 


Comentaris

envia el comentari