Els 8 millors parcs aquàtics de Catalunya

Una bona opció per refrescar-se a l'estiu, tant per adults com nens, és anar a un d'aquests parcs aquàtics de Catalunya

El parc aquàtic Aquopolis, a la Pineda.
El parc aquàtic Aquopolis, a la Pineda. | Aquopolis

Durant d’estiu, una de les coses en què més ens  fixem a l’hora d’escollir el nostre destí per anar de vacances és que sigui un lloc on combatre la calor de la millor manera possible. A les habituals opcions de platja o muntanya, Catalunya hi afegeix una àmplia oferta de parcs aquàtics que permeten passar un dia refrescant bé en família o entre amics.  A Catalunyadiari, et presentem els 8 millors parcs aquàtics que podràs trobar per tot el territori català.   

Els 8 parcs aquàtics més atractius de Catalunya

L'oferta de parcs aquàtics catalans és molt amplia. Tant a les diferents zones de costa com a zones d'interior pots trobar el teu lloc on remullar-te a grans piscines o llençar-te pels tobogans més alts. Tots els parcs que et presentem tenen atraccions per a tota la família i també per aquells a qui els agraden les emocions fortes.    

1. Aqualeon

Aqualeon
Aqualeon | Cedida

 

Aquest parc situat a Albinyana, al Baix Penedès, compta amb una oferta de 12 atraccions que permeten refrescar-se mentre passes una bona estona tant a grans com a petits. Els nens poden banyar-se i divertir-se a les múltiples cascades o als tobogans que trobaran a atraccions com el Minipark o el Children’s Paradise. Per als adults, Aqualeon compta amb tobogans que com el Toboloko, amb els seus 100 metres de recorregut i 13 metres de baixada,  faran pujar l’adrenalina fins i tot als més valents.  

2. Marineland

Marineland
Marineland | Cedida

 

Conegut per ser més que un parc aquàtic, ja que compta amb un delfinari i un espai d’aus exòtiques, el parc ofereix  una àmplia de tobogans i piscines aptes per a tots els públics Aquest estiu podreu gaudir de la Magic Falls, un recorregut de quatre tobogans amb moltes corbes, canals i cascades d’aigua. I pels petits, al seu Kidzworld tindran un espai enorme on poder banyar i remullar tant com vulguin.  El trobareu a Palafolls, a la comarca del Maresme.

3. Caribe AquaticPark

Caribe Aquatic Park
Caribe Aquatic Park | Cedida

 

Situat dins de Port Aventura World, entre Vila-seca i Salou, aquest és un dels pocs parcs aquàtics d’Europa que compta amb una zona indoor pensada per què els més petits s’ho passin d’allò més bé als seus tobogans i piscines.  Els amants de les emocions fortes gaudiran dels 31 metres de caiguda del King Khajuna arribant a una velocitat de 6 metres per segon. Les famílies podran relaxar-se a l’enorme espai d’ones que trobaran a El Triángulo de las Bermudas.     

4. Aquadiver

Aquadiver
Aquadiver | Cedida

 

23 són les atraccions de tot tipus que ofereix aquest parc que trobareu al costat de Platja d’Aro. El parc compta amb múltiples espais familiars com el Fun Temple o l’Aqua Raceron pares i fills poden llençar-se junts pels seus tobogans i competir entre ells.  Els dos Kamikaze o l’Aqua Rocket completen l’oferta per als més atrevits. Per tal de descansar després d’un dia de diversió, el parc té també una zona de piscines hidroteràpiques.  

5. Water world

Water World
Water World | Cedida

 

Aquest parc el podem trobar a Lloret de Mar sent un dels més importants de la Costa Brava.  A més de les seves infantils o tobogans per adults, aquest és conegut per atraccions com el Rafting River o la X-Treme Mountain. En totes dues et podràs llençar amb una barca de ràfting per un riu d’aigua de més de 200 metres, sent la primera més familiar i la segona l’opció per als més valents.  

6. Aquopolis Costa Daurada

El parc aquàtic Aquopolis, a la Pineda.
Aquopolis | Cedida

 

Aquest parc no només d'atraccions aquàtiques ofereix, sinó que compta amb un delfinari amb espectacles diaris. Situat a la Pineda (Vila-seca). Destaca per la quantitat d'atraccions infantils de les quals disposa com el Mini Park o la Isla del Tesoro. Els amants de l'adrenalina, gaudiran d'atraccions com el Black Hole amb els seus túnels de 65 metres a plena foscor. Com a novetat d'aquest any, tothom qui vulgui podrà provar de fer surf en una ona artificial a l Surf Waimea.

7. Aquabrava

Aquabrava
Aquabrava | Cedida

 

Tot tipus de tobogans, piscines relaxants, descensos per rius és el que es pot trobar a aquest parc de Roses. La seva Pirate Island té nombroses atraccions perquè els nens s’ho passin d’allò més bé. L’Octospeed, amb els seus vuits tobogans, és una de les seves atraccions més impressionants. Aquells que busquin emocions extremes hauran de pujar al Camello o al White Hole.  

8. Illa Fantasia

Illa Fantasia
Illa Fantasia | Cedida

 

Vilassar de Dalt, al Maresme, compta amb aquest parc que té 22 tobogans i 3 macropiscines. El Llac, una piscina de poca profunditat de més de 1.000 metres quadrats, és el centre vertebrador del parc. Al seu voltant, es troben atraccions infantils com l’Espirotub, d’altres per adults com el Torpedo o per a tota la família com la Multipista. Els més petits compten amb el Laberinto Pirata, on provaran de sortir-ne a través dels seus tobogans per arribar al seu cub de 800 litres d’aigua.  


Comentaris

envia el comentari