Les millors i les pitjors cremes facials del mercat, segons l'OCU

La crema hidratant Cien de Lidl ha sigut elegida com la millor

La crema Cien de Lidl. | Cedida

 

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha elegit la crema hidratant Cien de Lidl com la millor d'aquesta gamma, després d'analitzar un total de 17 productes. Tanmateix, i ha través d'un comunicat, ha advertit de la gran diferència de preus que existeix entre cremes amb una qualitat semblant. 

L'organització ressalta que els resultats obtinguts són «correctes» per a tots els productes, ja que cap de les cremes analitzades suspèn i recorda que «no és necessari gastar molt per tenir cremes d'una qualitat acceptable». 

L'estudi subratlla que tots els productes analitzats milloren la hidratació de la pell, i que cap destaca molt per sobre dels altres. Així doncs, 11 cremes obtenen la categoria de bona, mentre que 6 es troben en una categoria acceptable.

No obstant això, l'OCU puntua la crema Cien Aqua Hidratante SPF com la millor de les analitzades, seguida per Vichy Aqualia Thermal crema lleugera, Garnier Skins NaturalsNivea Cuidado Hidratante dia SPF 15, Avène Hydrance optimale lleugera, i La Roche Posay Hydreane Lleugera.

D'altra banda, els pitjors resultats obtinguts en l'anàlisi són per Deliplus Crema facial hidratant amb Aloe i La Mer The moisturizinggel cream.L'OCU també ha qualificat de diferències «abismals» que existeixen entre els preus de les cremes que tenen una qualitat similar, ja que la millor de l'anàlisi costa 2,99 euros per envàs, enfront dels 225,25 euros que costa la més cara de la Mer, que és també la que obté una de les pitjors qualificacions. Així doncs, amb el que costa l'última crema de l'anàlisi, es poden comprar 75 pots de la crema hidratant que té els millors resultats.

En el seu estudi, l'OCU recomana no començar comprant les cremes més cares, ja que els resultats demostres que el producte més car ni hidrata i convens més que els altres. Per això, es recomana comprar les cremes més barates, ja que amb un cost inferior s'obtenen els mateixos resultats. 

A més, per estalviar en aquest tipus de productes assenyala que és convenient estar atents a les promocions, ofertes i descomptes, i senyalen les botigues 'online' com una «bona alternativa», encara que cal tenir en compte les despeses d'enviament i la varietat de marques.

Las millors cremes:

CIEN de Lidl: 2,99 euros

Vichy Aqualia Thermal crema ligera: 17 euros

Garnier Skins Naturals: 4,89 euros

Nivea cuidado hidratante día SPF15: 5,48 euros

Avene Hydrance optimale ligera: 15,85 euros

La Roche Posay Hydreane Ligera: 11,88 euros

L'Óreal crema hidratante triple activa: 6,39 euros

Biotherm Aquasource gel: 28,78 euros

Clarins gel fondant désaltérant: 34,82 euros

Estee Lauder Hydrationist maximum moisture creme: 31,80 euros

Yves Rocher Hydra Végetal: 8,95 euros

Diadermine cuidado esencial: 6,90 euros

Clinique dramatically different moisturizing lotion: 20,94 euros

Eucerin Aqua porin: 14,72 euros

Vitesse Crema hidratante: 6,10 euros

Deliplus crema facial hidratante: 4,50 euros

La Mer the moisturizing gel: 225 euros


Comentaris

envia el comentari