ÚLTIMA HORA

🍴 El Celler de Can Roca tanca les portes per casos de coronavirus entre els treballadors

Minicrèdits online, la solució als teus mini deutes

Préstecs des de 50 euros, sense sortir de casa i sense preguntes ni paperassa

Els minicrèdits online són una bona manera per aconseguir diners ràpids. | CatalunyaDiari.cat

 

Un maldecap econòmic no et deixa dormir? Tens un deute econòmic de poca quantitat i te'l vols treure de sobre rapidament? Per fer-ho existeix una possibilitat com la dels microcrèdits online, una manera senzilla d'eliminar els teus deutes fent una petició d'un microcrèdit per internet i al moment. Amb els microcrèdits a l'instant, els diners es transfereixen en només 15 minuts en el teu compte corrent i pots disposar-ne sense papers ni cap mena de cua o esperes. Només necessites un ordinador o un mòbil connectat a internet per demanar els diners per acabar rapidament amb els problemes econòmics i, sobretot, sense que et posin cap problema ni et facin cap pregunta. Una manera discreta, ràpida i efectiva de solucionar un imprevist econòmic. En pocs minuts tindràs els diners ingressats al compte i els podràs fer servir.

Els microcrèdits online són un tipus de finançament a curt termini que es caracteritzen per ser ràpids, segurs i sense paperassa. Ofereixen microcrèdits des de 50€ a 1.000€ i es poden tornar en uns 30 dies tot i que algunes empreses ofereixen la possibilitat d'augmentar el termini de devolució fins a 30 dies més. L'acceptació d'aquests microcrèdits és molt ràpida i no cal ni sortir de casa. Cal ser major de 20 anys, tenir el DNI o el NIE en vigor i un número de compte on t'ingressaran els diners.

Tot i la facilitat en aconseguir els diners, cal tenir en compte que els microcrèdits s'han de fer servir amb cap i s'han d'utilitzar per resoldre problemes puntuals. Cal valorar si un microcrèdit és la millor opció per resoldre el deute generat i cal sempre actuar amb responsabilitat per evitar que aquests crèdits generin, per contra, encara més deutes. Tot i les facilitats i la transparència de les empreses de microcrèdits, cal estudiar bé l'operació i els terminis per tornar els diners.


Comentaris

envia el comentari