El ministre Juan Ignacio Zoido torna la bufanda blava de Gabriel Cruz a la seva mare

El titular d'Interior creu que el millor és que la dona es quedi la peça de roba

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Imatge d'arxiu de Gabriel Cruz Ramírez amb la seva bufanda blava | Xarxes socials

Des del primer dia de la seva desaparició, la bufada blava del petit Gabriel Cruz es va convertir en un dels símbols de la seva cerca. Durant dies, hem pogut veure la seva mare, Patricia Ramírez, portant la peça al seu coll, per tal de sentir el menor desaparegut a prop seu. 

Fa uns dies, la mateixa dona va sorprendre tothom en separar-se de la bufada, per regalar-la al ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, per tal d'agrair els seus esforços i els recursos destinats a la cerca del seu fill. Ara, però, i després de portar-la durant uns dies, Zoido ha decidit tornar-la a la mare del nen, ja que considera que és ella qui l'ha de tenir. 

Un detall carregat d'emoció

La notícia l'ha donat el mateix ministre de l'Interior, en una entrevista concedida al diari 'La voz de Almería', on també ha volgut aclarir alguns detalls de la desaparició i mort de Gabriel Cruz. En concret, Zoido ha destacat la bondat de Patricia i Ángel, els pares del nen. «No m'estranya gens que Gabriel hagi estat un nen tan bo, tan afectuós i tan educat com diuen tots els que el coneixien, perquè sens dubte ha tingut els millors exemples possibles per saber com comportar-se», ha dit. 

Juan Ignacio Zoido en el funeral de Gabriel Cruz llevando la bufanda azul
El ministre de l'Interior amb la bufanda de Gabriel durant el seu funeral | CatalunyaDiari.cat

Com a exemple, el ministre de l'Interior ha recordat l'emotiu moment en què Patricia li va regalar la bufanda blava de Gabriel. Un detall que per a Zoido «exemplifica perfectament la humanitat, la bondat i la generositat que té Patricia, perquè regalar una cosa que representa tant per a ella és un gest commovedor em va emocionar profundament». 

Un símbol que li serveixi d'esperança a la família

El ministre ha assenyalat que la mare li va regalar la bufanda per agrair «la feina de les forces i cossos de seguretat, de la Guàrdia Civil, amb la que tantes hores va compartir, i de tots els que la van ajudar a buscar Gabriel». 

En aquest sentit, Juan Ignacio Zoido ha confessat que, tot i la bona voluntat de Patricia, va considerar que es tracta d'un regal massa personal, i que la bufanda blava de Gabriel ha de quedar-se amb ella. El ministre ha explicat que té pensat tornar-la: «Molt aviat espero tornar a veure-la per saber com es troba, i que ella torni a tenir la bufanda, perquè és qui ha de tenir-la, i perquè li servirà d'esperança», ha assegurat Zoido. 


Comentaris

envia el comentari