IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, es queixa que usuaris de Twitter aprofitin per mofar-se de la mort de Maza

El ministre espanyol ha publicat un tuit amb una captura de pantalla d’un usuari

El tuit del ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido
El tuit del ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido | Twitter / @zoidoJI

D'ençà que aquest dissabte, 18 de novembre, es va fer pública la mort sobtada del general fiscal de l'Estat espanyol, José Manuel Maza, han estat moltes personalitats públiques les que s'han sumat a les mostres de condol a través de les xarxes socials. Sense anar més lluny, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va ser —com no podia ser menys—, una de les primeres persones a acompanyar les seves famílies en el dolor pel recent finat.

  

  

Però no tot han estat missatges de dol a les xarxes. Altres han aprofitat per posar llenya al foc o burlar-se de la situació. Tal com ho ha informat el 'Huffington Post', el ministre de l'Interior espanyol, Juan Ignacio Zoido, ha posat de manifest alguns noms d'usuaris a Twitter que s'han mofat de la mort de Maza.

El ministre ha publicat un tuit amb una captura de pantalla d’un anterior missatge d’un usuari que se’n reia: «Mofar-se de la mort d'una persona és alguna cosa mesquina, cruel i intolerable. No hi ha impunitat per als insults i l'odi a les xarxes socials». Pel que l’usuari li ha replicat, «A paraules nècies, Zoidos sords», fent un joc de paraules entre l’expressió popular —referent a l’oïda—, i el cognom del ministre. 

Tanmateix, l'usuari en una de les seves publicacions diu: «Descansi en pau, Fiscal Maza, pensi que el cel es com la presó d’Estremera, a més d’un ja li agradaria tenir aquests privilegis». 

El tuit d'un usuari mofant-se de la mort del fiscal general Maza
El tuit d'un usuari mofant-se de la mort del fiscal general Maza | Twitter / @zoidoJI

 


Comentaris

envia el comentari