Mireia Belmonte i Javier Hernanz trenquen la seva relació

La parella duia junta des de l’any 2014, però sembla que els últims mesos no haurien passat el seu millor moment

La parella portava junta des de l'any 2014, quan es van conèixer a la universitat on estudiaven | Informalia

Una de les parelles més envejades del món de l’esport espanyol, Mireia Belmonte i Javier Hernanz, ha deixat la seva relació. Sembla que s’ha acabat l’amor entre ambdós esportistes i que ja els últims mesos no estaven gaire bé, el que ha acabat desencadenant en ruptura, després de 5 anys de relació, tal com informa la revista ‘Corazón’.

Ja fa tres mesos que hi havia rumors sobre que alguna cosa no anava bé, ja que últimament apareixien per separat als ‘photocalls’ i no pujaven imatges junts a les xarxes socials, el que va començar a confirmar la ruptura. A més, la revista ‘Corazón’ especula que el piragüista podria inclús haver trobat una altra parella, ja que se l’ha fotografiat en actitud amorosa amb una jove morena.  

L’any 2016 es va parlar d’una aventura amb Alba Carillo

Ja l’any 2016 es parlava d’enganys i s’insinuava que Hernanz podria haver tingut una aventura amb Alba Carrillo, paraules que ella mateixa va confirmar en el seu cercle més proper i que l’asturià va desmentir a Twitter i va assegurar que no tenia qualsevol contacte amb la model.

Mireia Belmote i Javier Hernanz podrien haver viscut tensions que haurien abocat en ruptura | Instagram @missbelmont

A la polèmica se suma que l’estiu passat ‘La Otra Cónica’ va parlar de «tensió» a la parella per la col·laboració d’Hernanz en el programa de televisió ‘Bailando con las estrellas’. Segons la publicació, a la catalana no li havia fet gens de gràcia que la seva parella col·labores al programa, però encara menys l’actitud que tenia el piragüista amb la seva companya de ball Rosa Carné.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Momentos de concentración. #Gala1 #bailandoconlasestrellas #RosaCarne

Una publicación compartida de Javier Hernanz (@javihernanz) el

Encara no hi ha confirmació oficial

Encara no s’ha confirmat la ruptura per part de Velmonte o Hernanz, però s’especula que les crisis de parella, sumades a la distància entre ells dos per temes professionals, podrien haver estat el que faltava per acabar aquesta relació de quasi 5 anys que va començar l’any 2014 quan la parella es va conèixer a la Universitat Catòlica de Múrcia, on ella estudiava Publicitat i ell Dret.


Comentaris

envia el comentari