IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mireia Varela, la filòloga hispànica que va enamorar a Gabriel Rufián

El diputat d'ERC es va atrevir a donar-li el seu número de telèfon després de molt temps veient-la al metre

Gabriel Rufián, su mujer Mireia y su hijo
Gabriel Rufián, la seva esposa Mireia i el seu fill | Instagram

Gabriel Rufián s'ha convertit en un dels parlamentaris del Congrés dels Diputats més mediàtics i polèmics del moment, raó per la qual resulta inevitable que molts es preguntin pel costat més personal d'un dels personatges que, avui dia, més opinions desperta en la societat.

  

  

Graduat en Relacions Laborals per la Universitat Pompeu Fabra, va treballar en una empresa de selecció de personal i posterior va decidir iniciar un negoci propi, un projecte que no va prosperar i va canviar per la seva militància en la plataforma Suma't, convertint-se en un dels rostres més coneguts del grup independentista català.

  

  

Fill d'immigrants andalusos, Rufián sembla haver heretat part de la picardia andalusa, i precisament gràcies a ella va aconseguir conquistar a la qual avui és la seva dona i mare dels seus fills: Mireia Varela. Segons el mateix diputat d'ERC ha comentat als mitjans en alguna ocasió, després de diversos mesos veient a Mireia al metro es va atrevir a donar-li un paper amb el seu telèfon i correu electrònic. Un gest que va marcar l'inici de la seva història d'amor.

Mireia Varela y Rufián al inicio de su relación
Mireia Varela y Rufián a l'inicio de la seva relació | Facebook

Un gest que va fer que la jove caigués rendida als seus peus. Poc després, van tenir al seu primer fill junts, Biel, qui ja té sis anys. En 2012, Mireia i Rufián es van mudar a un modest habitatge del barri de la Creu Alta, a Sabadell, prop de Barcelona. Un apartament que van adquirir després de sol·licitar una hipoteca de 178.500 euros i de la qual, segons 'Vanitatis', encara els queda molt per pagar.

Mireia Varela és la dona del polèmic diputat republicà al Congrés, Grabriel Rufián
Mireia Varela i Gabriel Rufián | Cedida

Mireia, una estudiant empedreïda

  

 Mireia va obtenir un grau en Llengua i Literatura Espanyola per la Universitat Autònoma de Barcelona, i després, va cursar el màster de Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Espanyola com a llengua estrangera

Una passió per la llengua espanyola que Mireia demostra a través de les xarxes socials, ja que té un blog - 'Estos locos filólogos' - en el qual, com ella mateixa explica, planteja les seves «idees, interpretacions i creacions» sobre temes lingüístics, fent crítiques de premsa, literària i teatral, entre altres. D'altra banda, també col·labora amb articles en la publicació 'El Matí Digital'.

Mireia Varela y Rufián
Mireia Varela i Rufián | Instagram

 

«Addicta» a les xarxes

  

 una persona molt activa a les xarxes socials i pràcticament diàriament actualitza el seu perfil en Instagram o Twitter,

El diputat d'ERC, per la seva banda, ha convertit de Twitter una de les seves principals armes i en el seu perfil comparteix principalment publicacions de contingut polític que tendeixen a generar gran controvèrsia i activitat a les xarxes. Amb més de 482.000 seguidors, és sense cap dubte un dels usuaris més influents i destacats de l'esmentada xarxa social.  


Comentaris

envia el comentari