IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La germana de Jon Bárcena, dessolada després de trobar el cadàver al pantà d'Urrunaga

La seva família va organitzar una batuda per trobar el jove desaparegut

Imagen que Miren Barcena en el pantano de Urrunaga
Imatge de Miren Bárcena al pantà d'Urrunaga | Twitter

L'esperança dels familiars del jove desaparegut a Àlaba, al País Basc, el passat 30 de desembre, ha desaparegut totalment després de la tràgica troballa del noi al pantà d'Urrunaga. La seva afectada germana ha estat molt constant a les xarxes socials i ha publicat moltes dedicatòries al seu germà.

Jon Bárcena va ser vist, per última vegada, en una excursió junt amb els seus companys d'espeleologia. Des d'aleshores, no se sabia res d'ell fins ahir diumenge, 28 de gener, quan van trobar el seu cadàver al pantà d'Urrunaga, situat a la mateixa província.

L'inesperat i tràgic desenllaç 

La seva família encara tenia esperança i no s'esperaven aquest tràgic desenllaç. L'aparició sense vida del seu cos els ha deixat a tots molt afectats, sobretot a la seva germana, Miren Bárcena, així com s'ha pogut veure a través de les xarxes.

«S'ha acabat», escrivia dolguda la seva germana, a través del seu compte de Twitter. A més, també ha continuat publicant altres missatges que feien referència al seu germà, d'ençà que va assabentar-se de la trista notícia.

Entre les publicacions, hi ha una en què Miren el felicita amb motiu del seu aniversari, que va ser el passat 23 de gener, quan hauria de complir 20 anys. «Estàs més guapa quan ets forta», intentava animar-se en un altre dels seus missatges compartits.

Jon Bárcena, en el centro de la imagen, junto a sus amigos
Jon Bárcena, al centre de la imatge, junt amb els seus amics | El Correo

La batuda organitzada per la seva família 

Els familiars del desaparegut van organitzar una batuda per trobar el seu fill i gràcies a la col·laboració de la ciutadania i als efectius de La Creu Roja van aconseguir trobar-lo, tot i que no en l'estat que volien. Precisament, va ser un membre de la família qui va identificar les restes del cos de la víctima.

La seva germana va retuitejar una publicació que contenia un emotiu missatge: «Allò que no s'oblida, no mor». Així pretenia deixar clar que el seu record sempre romandrà en la seva memòria i en la dels qui l'estimen.


Comentaris

envia el comentari