ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Neix Miren, la setena filla de Verdeliss, a les 31 setmanes d'embaràs

La petita haurà de passar un temps a la incubadora, però totes dues es troben perfectament
Verdeliss, poc abans d'ingressar a urgències per donar a llum la seva filla | Instagram

 

La filla de Verdeliss s'ha avançat. La petita Miren, la setena filla de la popular youtuber, ha nascut a Madrid a les 31 setmanes de gestació. Tot i tractar-se d'un part prematur, no hi ha hagut complicacions i totes dues es troben en perfecte estat, encara que el bebè haurà de passar un temps a la incubadora.

 

El part, segons informa 'La Coctelera', s'ha adelantat a causa dels problemes que va tenir Verdeliss a principis d'any. El 20 de gener la 'influencer' compartia amb tots els seus seguidors d'Instagram que havia trencat aigües, el què l'ha portat a romandre ingressada a l'hospital aquestes dues últimes setmanes.

 

Miren ya está en los brazos de mamá

Després d'unes setmanes dures per a Verdeliss, preocupada perquè la seva filla aguantés el màxim de temps possible dins el seu ventre i seguís desenvolupant-se, Miren ja és aquí. I com no podria ser d'altra manera, els seus seguidors han estat gairebé els primers en assabentar-se de la bona notícia

 

Estefanía compartía una foto del gran moment en què li posaven el seu bebè entre braços: «I va néixer Miren, a les 20.27 hores del dia d'ahir. I la seva primera experiència al món va ser l'escalfor de la seva mare. 1.695 gramets de perfecció, és preciosa!».

 

Verdeliss va dedicar agraïments a tothom que havia pres partit en el part, amb final feliç: «Gràcies a tot l'equip de @quironsalud 'San José' per un part tan bonic i respectat. Agraïment etern a la professionalitat de la ginecòloga, la dolçor de la llevadora i la sensibilitat del pediatra de neonats», compartia, afegint: «Ara toca un temps a la incubadora per seguir posant-se forta, molta lactància, mètode cangur i amor. Estem feliços, tranquils i gaudint d'aquests primers instants, t'estimem!».  

 

La filla de Verdeliss ha nascut a les 31 setmanes d'embaràs | Instagram

 

Un dur final d'embaràs

La youtuber va trencar aigües quan encara li quedaven dos mesos per arribar a la data estimada del part, una situació dura, tot i que té una gran experiència en la maternitat, ja que té sis fills més.

 

 

Durant el seu ingrés hospitalari, Verdeliss ha estat molt controlada en tot moment pels metges i amb un tractament antibiòtic per evitar risc d'infeccions a la seva petita. Això sí, la de Navarra, no ha deixat en cap moment d'informar de la seva evolució i de rebre molt de suport per part dels seus seguidors, tot i que el gran pilar per a ella ha estat el seu marit. Aquest fins i tot va fer acte de presència a un esdeveniment de la marca de roba de l'exconcursant de 'GH VIP', a la que ella, ingressada, no podia assistir.  

 

Agradables visites a l'hospital

Durant la seva estada a l'hospital va rebre agradables visites com la de Miriam Saavedra, companya seva al 'reality'. Al dubte de si l'altre amic seu a la casa de Guadalix, El Koala, l'havia felicitat, Verdeliss responia a la xarxa: «Ja m'ha escrit i em va trucar per donar-me ànims». 

 

 

Però la millor visita de totes, sense dubte, va ser la dels seus fills, que van presentar-se al complet a l'hospital per celebrar el tercer aniversari de les bessones. Va resultar un 'boom' d'energia per a la youtuber que, segurament, l'ajudaria a afrontar el naixement de Mien amb força

 

Celebrant l'aniversari de les seves bessones | Instagram