IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Miriam Saavedra comprarà una casa a la seva mare amb el premi de 'GH VIP'

La jove peruana parla dels seus futurs plans en una nova entrega del seu vídeo blog de Mtmad

Miriam Saavedra con su maletín de 100.000 euros, después de haberse proclamado ganadora de 'Gran Hermano VIP 6'
Miriam Saavedra comprarà una casa a la seva mare amb el premi de 'Gran Hermano VIP 6' | Europa Press

Miriam Saavedra passa per un dels moments més dolços de la seva vida. La jove peruana va ser la guanyadora de la sisena edició de 'Gran Hermano VIP' a finals de desembre. Aquesta victòria, però, no arriba sola. A part del gran premi de 100.000 euros, Saavedra ha aconseguit més bolos i més ben pagats gràcies al seu triomf, així com un nou espai de vídeos personals a Mtmad, anomenat 'Princess Inca'. Tot això comportaria uns guanys de 200.000 euros.

Segons ha avançat 'La Coctelera', Miriam Saavedra vol tenir els peus a terra i, a través d'un vídeo al seu canal de Mtmad, ha desvelat què li agradaria fer amb els diners que ha guanyat gràcies a la seva participació a 'Gran Hermano VIP': comprar una casa per a la seva mare. Tal com s'ha vist als vídeos que de moment ha penjat al seu canal de Mtmad, la mare de Miriam és molt important per a ella i, ara que té l'oportunitat, vol regalar-li un habitatge per complir el seu somni.

El vídeo: la nit de Nadal i alguns capricis

La primera part del vídeo que ha penjat Miriam al seu canal de Mtmad és la celebració de la nit de Nadal. Miriam la va celebrar amb uns amics i amb la seva mare. Van sopar menjar típic del Perú i van ballar al ritme de músiques festives.

  • Més notícies relacionades: «Miriam Saavedra estrena 'Princess Inca', el nou canal de Mtmad»
Miriam Saavedra con su madre y con sus amigos bailando durante la Nochebuena
Miriam Saavedra va celebrar la nit de Nadal amb els seus amics i la seva mare | Mtmad

 

En la segona part del vídeo, la peruana també mostra en què més es vol gastar el premi: permetre's el luxe d'un «caprici nadalenc» amb la seva mare, aprofitant que visitaven Barcelona per un bolo. Així doncs, es van dirigir al saló de Lorena Marlote per fer-se un tractament capil·lar i un altre per a les pestanyes.

Més notícies relacionades: «La mare de Miriam escridassa Carlos Lozano en un hotel de Madrid»

«Estalviar i invertir en coses productives»

A part de la casa, Miriam Saavedra també es vol regalar algun capritx, com ara comprar-se un ordinador nou i fer-se algun tractament de bellesa. Però tot i això, la jove té molt clar que «s'ha d'estalviar». «Jo procuro invertir els diners en coses productives i que faré servir, no s'han de malgastar perquè no saps quan et poden faltar», reflexiona Miriam.

Miriam revela a sus seguidores que su mayor deseo es comprarle una casa a su madre
Amb els diners del premi, Miriam també es comprarà un ordinador i es farà algun tractament de bellesa | Mtmad

 

Més notícies relacionades: «Miriam Saavedra parla sense embuts sobre els seus companys de 'GH VIP'»

Així, la jove es dirigeix als seus seguidors per donar-los un consell: «hem d'estalviar i lluitar pels nostres somnis, esforçar-nos per seguir endavant», assegura, mentre rep el tractament de bellesa. Un cop finalitzat el tractament capil·lar, desvela que vol fer realitat el somni de la seva mare i regalar-li una casa, un secret que Saavedra comparteix amb els seus seguidors, a qui anomena «muñecotes», en referència a un episodi viscut durant 'Gran Hermano VIP'. Finalment, Miriam rep el tractament per a les seves pestanyes, moment en què s'acomiada dels seus fans.


Comentaris

envia el comentari