ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

Miriam Saavedra contra Carlos Lozano: «Et penses que sóc com les dones amb les que has estat?»

L'actriu ha criticat que totes les seves ex han viscut a costa d'ell
Carlos Lozano i Miriam Saavedra van trencar la seva relació fa ben poc | GTRES

 

Fa tan sols uns dies que Miriam Saavedra i Carlos Lozano posaven fi la seva relació, segons van explicar, per desig d'ella. La peruana anunciava la notícia tot dient: «He decidit tallar amb Carlos i resoldre-ho aquí», i afegia a més que la dràstica decisió havia estat com a conseqüència del seu passat sentimental.

 

I és precisament això el que Saavedra ha utilitzat per enviar la primera clatellada a Carlos Lozano després de la ruptura, el seu passat sentimental. I és que Miriam va anar aquest cap de setmana al plató de 'Sábado Deluxe' per explicar tot i més sobre la seva separació. Durant l'entrevista no va poder evitar criticar les anteriors parelles de la seva ex.

Crítica a les ex de Carlos Lozano per aprofitar-se'n d'ell

Pel que sembla, Mónica Hoyos, l'altra ex de Carlos Lozano, és un dels motius que ha portat Miriam a prendre aquesta decisió, tot i que assegura que segueix enamorada de Carlos, a qui defineix com l'home de la seva vida.

Afirma que el seu passat amb Mònica, i altres dones, la persegueix a ella i és per això que no aguanta més la situació. Assegura l'actriu que les seves anteriors relacions han estat una mena de farsa, sobretot per part d'elles, per aprofitar-se de Carlos.

Carlos Lozano amb la seva ex ex, Monica Hoyos | ¡Hola!

 

«¿Que et penses, que sóc com la teva ex, que sóc com les dones amb què has estat?», preguntava Miriam dirigint-se a Carlos. Davant aquesta pregunta, un Jorge Javier molt sorprès li preguntava sobre aquestes dones i Miriam no es tallava per descriure-les com unes aprofitades.

 

«S'han passat tota la seva vida vivint d'ell, a costa seva», afirmava ella, i Jorge Javier preguntava si també ho havia fet Mònica Hoyos. Davant d'aquesta pregunta Miriam responia amb un gest que ho deixava tot clar. L'actriu somreia i deia: «Vostès que creuen? Doncs el que ha vist tota Espanya», donant a entendre que sí.

Miriam talla amb Carles pel seu passat sentimental

Aquesta és la crítica al passat de Carlos que Miriam no ha dubtat a fer en la visita al Deluxe. L'actriu ja va assegurar haver trencat la relació pel «karma amb el qual ell càrrega, la seva ex». Va qualificar el seu passat de «motxilla» i va afirmar que el seu passat sentimental ha acabat interferint en la seva relació.

Carlos Lozano amb Miriam Saavedra | Cotilleo

 

Després de les contundents paraules de la seva ja exparella, Carlos va confirmar també la ruptura, corroborant que no havia estat perquè ell ho volgués. El presentador explicava que «no hi ha possibilitat de tornar enrere» tot que la ruptura és una cosa que ell «no volia».

Comentaris