Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Miriam Saavedra, a 'GH VIP': «Carlos em va dir que va estar amb Makoke»

La peruana va assegurar que va ser el mateix Lozano qui li havia explicat l'afer
Miriam Saavedra en el moment de la confessió a 'GH VIP 6' | Telecinco

 

Dies molt moguts a 'GH VIP'. Semblava que tot havia d'anar sobre rodes amb la festa d'aniversari de Chabelita quan, de sobte, tot se'n va anar en òrris per la forta discussió que van tenir Miriam i Makoke. I és que segons la peruana, l'exdona de Kiko Matamoros havia estat amb Carlos Lozano

 

L'emissió de 'GH VIP: Límit 48 hores' va anar un pèl més enllà. Jorge Javier Vázquez va aprofitar per preguntar a aquesta com s'havia assebentat de la suposada relació. «No tinc cap prova que m'ho certifiqui, demano disculpes si això afecta terceres persones», responia la jove. I, si bé és cert que en primera instància Saavedra va optar per mantenir el seu silenci, també ho és que poc després va confessar: «En Carlos ho sap. Va ser ell mateix qui em va explicar que va estar amb Makoke».

 

«Carlos i Mónica havien tingut una discussió»

Jorge Javier Vázquez, en veure que Saavedra no estava massa disposada a parlar, va seguir insistint: «Miriam, no puc estar callat. El cert és que la Makoke està sent bastant discreta i generosa amb tu. D'on surt això ara?». Al fil de la revelació, la mateixa Makoke tampoc s'estava de res en explicar: «De la maldat. No pot sortir d'un altre lloc».

 

Miriam Saavedra assegura que Carlos i Makoke van tenir un afer | Telecinco

 

«A mi m'ho va explicar perquè en Carlos sempre m'ha tingut al dia de les seves anècdotes. Sé que la Mónica, en Carlos i la Makoke van tenir una discussió d'allò més forta», deia Saavedra mentre que el mateix Lozano sortia a la pal·lestra per explicar: «No he tingut mai res amb la Makoke»

 

Kike Calleja amb Carlos Lozano, parlant sobre el seu afer amb Makoke | Telecinco

 

Per tancar amb la polèmica, però, Lozano explicava que no posaria més llenya al foc, tot i assegurar que tenia arguments per a poder-ho fer. «Tinc coses que no trauré perquè no és el meu estil. Si fos per mi, resoldria el tema. Demano, però, que em deixin estar i que se cenyeixin a parlar de les seves vides».  

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris