Miriam Saavedra talla amb Carlos Lozano per culpa de la seva ex

Considera que el passat sentimental del presentador s'ha convertit en una «motxilla»
Carlos Lozano estarà atent a les declaracions que farà Miriam Saavedra | Telecinco

 

La ruptura entre Carlos Lozano i Mirian Saavedra portarà a aquesta última a sortir al 'Deluxe'. En l'edició de dissabte, 7 d'abril, l'exparella del televisiu revelarà tots els detalls del motiu de la seva ruptura, els quals va avançar que són deguts al «karma amb el qual ell càrrega, la seva ex».

 

«He decidit tallar amb Carlos i resoldre-ho aquí», reconeixia la dona, mentre admetia que el presentador és, fins al moment, «l'home de la meva vida». No obstant això, la impossibilitat d'eliminar el seu passat, el qual va qualificar de «motxilla» va fer inevitable que la relació entre tots dos s'acabés.

Carlos Lozano ho va saber en directe

L'assistència de Miriam Saavedra al 'Deluxe' va agafar a tots per sorpresa, inclòs Carlos Lozano. El col·laborador de 'Sálvame' assistia en directe al sorprenent anunci, el qual rebia amb un somriure i afluixant-se el nus de la corbata, senyal inequívoc de nerviosisme.

 

Miriam Saavedra confirma la seva ruptura amb Carlos Lozano | cedida
 

No obstant això, va llançar un missatge a la seva exparella, animant-la a explicar el que fes falta. «Si et va bé per quedar-te tranquil·la, fes-ho», va dir davant de la càmera, afegint un advertiment final: «Amb compte». Carlos va negar que fos en to amenaçador, encara que els seus companys no van estar tant d'acord.

El final de la relació amb Miriam Saavedra

Carlos Lozano també va reconèixer que, després de la decisió presa per Miriam Saavedra, «no hi ha possibilitat de donar-li la volta». En aquest sentit, va reconèixer que no havia estat ell qui havia pres la decisió de «tallar amb Miriam», cosa que en realitat «no volia».

 

No obstant això, l'aparició televisiva de la seva exparella representarà un abans i un després en la relació. Així, ha afirmat que, en cas de dur a terme aquestes declaracions, no hi haurà possibilitats de tornar enrere, tot i que Miriam va reconèixer, en la seva breu aparició, que segueix enamorada de Carlos.

 

Aquest dissabte, a 'Deluxe', es revelarà tota la veritat sobre la seva ruptura, moment en el qual coneixerem tots els detalls que van portar a l'exparella de Carlos Lozano a posar punt final a la seva relació, tenint a l'exparella del presentador com una de les grans responsables de la ruptura.