Miriam Sánchez, ex de Pipi, pateix un brutal canvi físic

La que un dia fou coneguda per ser Lucía Lapiedra s'ha engreixat deu quilos i s'ha tenyit de morena
Miriam Sánchez s'ha engreixat deu quilos i s'ha tenyit de morena | CatalunyaDiari.cat

 

El pas del temps afecta a tothom, i no sempre a millor. Un exemple és l'increïble canvi físic que ha viscut la que un dia fou coneguda per ser Lucía Lapiedra, és a dir, Miriam Sánchez. Fa uns anys, Sánchez va ser molt popular a Telecinco, ja que arran de la seva relació sentimental amb Pipi Estrada, la seva faceta més televisiva va sortir a la llum i, fins i tot, va convertir-se en la guanyadora del concurs 'Supervivientes 2008'.

 

Tanmateix, va ser assessora de l'amor junt amb Estrada a 'MYHYV', fins que es van separar i va decidir abandonar per sempre el focus mediàtic de la televisió.

 

 

Ha seguit en boca de tots per algunes accions polèmiques

No obstant això, de tant en tant s'ha anat sabent alguna cosa d'ella, com que es va decidir a estudiar tanatoestètica, per a maquillar a persones difuntes. També es va tornar a envoltar de polèmica en vendre els seus implants mamaris per Twitter fa un parell d'anys i per enxampar-la robant en uns grans magatzems un lot de productes que rondaven els 900 euros.

El canvi físic de Miriam Sánchez ha estat espectacular | CatalunyaDiari.cat

 

 

Més enllà d'això, ella manté informats als seus seguidors a través del seu compte a les xarxes socials, espai on ara ha fet un darrer anunci. La intenció de Sánchez és recuperar, en la mesura del possible, l'aspecte físic que tenia fa uns anys. Per aquest motiu, està decidida a sotmetre's a un tractament que inclou un lipovaser en diverses zones del cos com la papada, l'abdomen, els flancs, la cara interna de les cames i els braços.

 

D'aquesta manera, Sánchez pretén recuperar el seu aspecte físic i tornar-se a veure guapa després d'haver-se engreixat fins a deu quilos i haver-se tenyit de morena. En l'actualitat, Sánchez manté una relació sentimental amb un dels germans Vivanco, Cristo. Caldrà ara esperar per a veure el resultat de l'operació i reconèixer-la en un nou cos.

 

També et pot interessar...

 

Més notícies de la categoria Cor