Un missatge d'Ana Obregón a les xarxes torna a activar als seus germans

L'actriu està immersa en un profund dolor i ha publicat les últimes paraules del seu fill Àlex Lequio

Fotografia d'arxiu d'Ana Obregón
Ana Obregón està passant per una situació molt difícil | setmana

Ana Obregón viu immersa en un duríssim tràngol des de la mort del seu fill Álex Lequio el passat 13 de maig.  Es tracta de la pitjor situació per una mare que pateix un dolor gairebé impossible de suportar i superar. És per això que des que enterrés al seu fill va decidir traslladar-se a casa de les seves germanes per no sentir-se sola i estar més acompanyada.

De tant en tant, l'actriu publica reflexions a les seves xarxes socials sobre el seu fill Álex, però fa tan sols uns dies, va decidir mostrar l'últim escrit que havia deixat el seu fill abans de morir i que fins ara no havia sortit a la llum .

«Fa un mes vaig trobar al teu mòbil l'últim post que vas escriure. No vas tenir temps d'acabar-lo de publicar-lo. He dubtat molt si fer-ho, però és el que tu volies fer. Avui ho comparteixo amb tots vosaltres de part de Aless des del cor mutilat d'una mare », anunciava l'actriu abans de plasmar les últimes paraules del seu fill davant de tots.

Les últimes paraules de l'Álex Lequio

«El problema més gran de l'ésser humà - i el meu fins que em van dir que tenia càncer - és la manera d'entendre la felicitat, de ser feliç. M'he passat 27 anys de la meva vida intentant ser el millor estudiant, graduar-me en la millor universitat, muntar empreses i sentir-me un cowboy del capitalisme, sempre ancorat en el 'més és millor'».

«Tot preciós i bonic fins que un dia et donen la notícia i no saps quants mesos et queden de vida. En un obrir i tancar d'ulls, t'adones de la importància del 'temps'. Millor encara, t'adones com i amb qui vols invertir-lo»,reflexionava el jove, que potser es penedia de no haver passat prou temps amb els seus éssers estimats.

I finalment, Álex llençava el seu últim al·legat de vida i consell per a tots aquells que volguessin escoltar:«No sóc ningú per donar-te un consell però potser, Déu no ho vulgui, un dia rebis una trucada de l'hospital després de fer-te 1 tac, una placa o una anàlisi de sang, convidant-te a tancar una cita amb urgència. Potser aquest dia s'asseuen set metges davant teu i 'boom' totes aquestes metes per ser un as s'evaporen. Al final, només t'emportes el temps i l'amor que has dedicat a les persones que vols».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fa un mes vaig trobar al teu mòbil l'últim post que vas escriure. No vas tenir temps d'acabar-ni de pujar-lo. He dubtat molt si fer-ho, però es que tu volies fer-ho. Avui ho comparteixo amb tots vosaltres de part de Aless des del cor mutilat d'una mare: "El problema més gran de l'ésser humà - i el meu fins que em van dir que tenia càncer - és la manera d'entendre la felicitat, de ser feliç. M'he passat 27 anys de la meva vida intentant ser el millor estudiant, graduar-me en la millor universitat, muntar empreses i sentir-me un cowboy de l'capitalisme, sempre ancorat en el 'més és millor.' Tot preciós i bonic fins que un dia et donen la notícia i no saps quants mesos et queden de vida. En un obrir i tancar d'ulls, t'adones de la importància del 'temps.' Millor encara, t'adones com i amb qui vols invertir. Quantes vegades no he estat amb la meva xicota per quedar-me enviant correus fins a les 3 del matí? Quantes vegades he anat a jugar amb la meva germaneta petita? Quantes vegades hauré anat a veure la meva mare? Quantes l'he penjat? Quantes invitacions rebutjades a el cinema amb el meu pare? Quantes? QUANTES ????? No sóc ningú per donar-te un consell però potser, Déu no ho vulgui, un dia rebis una trucada de l'hospital després de fer-te 1 tac, una placa o una anàlisi de sang, convidant-te a tancar una cita amb urgència. Potser aquest dia se senten 7 metges davant teu i 'bum' totes aquestes metes per ser un as s'evaporen. A la fi només et portes el temps i l'amor que has dedicat a les persones que vols, a les què ... "@alessandrolequiojr PDT. El meu Aless, tant de bo ho hagués llegit abans que partieras per dir-te que has donat tant d'amor en aquesta vida; als teus amics, a la teva núvia, a la teva família i sobretot a mi, que necessitaria 1 milió de vides per agrair-t'ho. El teu missatge arribarà a el cor de moltes persones. # Alessforever

Una publicació compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el


Comentaris

envia el comentari