Anabel Pantoja banyant-se al mar

El missatge d'Anabel Pantoja en una ocasió molt especial que enfonsa Kiko Rivera

Kiko Rivera podria estar ofès per l'última provocació d'Anabel

Anabel Pantoja va patir molt quan va saber que Kiko Rivera volia deixar de tenir relació amb ella per a allunyar-se del seu entorn. La col·laboradora no va voler prendre partit entre ell i Isabel, així que ha acabat perdent el contacte amb les dues parts.

Anabel ha demanat misericòrdia en diverses ocasions, però el seu cosí no està disposat a canviar de postura. Així que únicament li queda una sortida: continuar amb la seva vida i intentar ser feliç lluny de Cantora, la finca de la cupletista.

Kiko Rivera travessa una etapa bastant convulsa, ja que ha hagut de fer front a diversos rumors. En un primer moment, alguns periodistes van començar a parlar d'una crisi sentimental i més endavant d'una possible recaiguda en la seva malaltia.

El fill d'Isabel Pantoja va trucar a 'Sálvame' per a desmentir la informació i va aprofitar per declarar amor etern a la seva dona, Irene Rosales, que ha abandonat la televisió per motius que tothom desconeix i les especulacions cada vegada són més fortes.

Anabel l'ajuda en tot el que pot, ja que no permet que ningú posi en dubte la seva gran victòria: vèncer les addiccions. Aquest gest podria suposar un acostament familiar, però els últims successos han fet que la reconciliació salti pels aires.

Isabel ha complert 65 anys i la seva neboda preferida no ha trigat gaire a compartir aquest moment al seu compte d'Instagram. La influencer sevillana ha escrit un missatge molt emotiu a la cantant que no ha deixat indiferent a ningú.

«Aquest any només se celebra seguir vivint, seguir lluitant. T'estimo», escriu davant l'atenta mirada de milers de fans.

Kiko Rivera es podria sentir ofès amb aquestes paraules, ja que sembla que la seva cosina està alimentant la guerra entre els Pantoja. Caldrà esperar un temps per veure la seva reacció davant d'aquest atreviment.

Anabel Pantoja recorda a Kiko Rivera el seu pitjor malson

Kiko va decidir distanciar-se de la seva mare fa just un any: el 2 d'agost de 2020. Aquell dia va descobrir que li havia mentit, ja que en el passat li va dir que el seu pare no havia deixat res en herència.

La cupletista es va quedar amb totes les pertinences de Paquirri i es va negar a repartir-les entre els seus tres fills. El marit d'Irene Rosales es va sentir enganyat i va començar a qüestionar tot el que Isabel li havia explicat des de la mort del torero.

«Em sento enganyat des del moment en què el meu pare se'n va anar. Lamento que les coses hagin anat així», va confessar en una de les entrevistes que li van fer al 'Deluxe'.

Anabel Pantoja ha publicat una fotografia presa el mateix dia en què van succeir els fets, tot i que d'un any diferent. La col·laboradora considera la cantant com una segona mare, així que no hi ha res que la pugui separar d'ella.

Ha hagut de pagar un preu molt car per a mantenir aquesta relació: la seva amistat amb Rivera. Els cosins sempre havien estat força units. De fet, la jove va saltar a la fama gràcies a l'ajuda del DJ.

Isabel s'ha de sentir orgullosa de la seva neboda, ja que és l'única persona que ha estat al seu costat des que va esclatar el conflicte Pantoja. Anabel sempre ha parlat bé d'ella i s'ha esforçat per no revelar res que pogués ofendre alguna de les parts.

No obstant això, el missatge que ha escrit a la propietària de Cantora podria suposar un abans i un després en aquesta postura. Hi ha qui considera que aquest atreviment suposa un atac directe al fill petit de Paquirri.

El nebot d'Agustín sempre s'ha caracteritzat per enfrontar-se sense pietat a tots els seus detractors. Per aquest motiu, no trigarà gaire a donar a conèixer el seu estat d'ànim després de l'última provocació de la seva cosina.