Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Clara Lago i Dani Rovira en un photocall

«Amor amb majúscules». Clara Lago, principal suport de Dani Rovira per fer front al càncer

L'actriu ha expressat tot l'amor que sent cap a la seva parella en aquests durs moments
Clara Lago i Dani Rovira en un photocall
El missatge de suport de Clara Lago a Dani Rovira | Cedida

Com ja vam informar aquest dimecres, l'actor espanyol Dani Rovira ha anunciat a les seves xarxes socials que pateix càncer, concretament un limfoma de Hodgkin. Després de conèixer la notícia, la seva parella, la també actriu Clara Lago, li ha dedicat un missatge d'allò més bonic.

La parella es va separar durant un temps, però fa uns mesos van tornar amb més força que mai, motiu pel qual Clara Lago serà el suport incondicional de Rovira en aquest mal tràngol. El mateix actor va assegurar que «estarem lluitant i protegint-nos a casa, amb els meus tres gossets i amb la meva companya de vida, Clara», un missatge que evidencia que l'actriu estarà al seu costat en tot moment.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Lago també ha pujat una publicació a les seves xarxes socials, destacant la força de Dani Rovira i declarant tot el seu amor per l'actor: «Amic, mestre, company de viatge i de l'ànim... no tinc cap dubte que si la vida t'ha posat aquest aprenentatge al camí, és perquè pots amb ell i només et farà més gran i savi del que ja ets», esmenta l'actriu.

La declaració d'amor de Clara Lago

«És un honor poder acompanyar-te, ara i sempre, perquè les 'etiquetes' es passen per l'Arc de Triomf quan el que sents és tan fotudament incondicional. Si hi ha alguna cosa que per mi, en aquestes 30 primaveres que porto, li dóna sentit a la vida, a la nostra existència, és experimentar l'AMOR, en majúscules, sense pretensions, límits ni condicions. I ja et dic que el meu el tens», confessava Clara Lago a Instagram acompanyant aquest text a una fotografia de Dani Rovira.

Un missatge preciós que segur donarà forces a l'humorista i actor per seguir lluitant i superar aquesta malaltia. En qualsevol cas, Rovira haurà d'estar ben protegit, ja que com ell mateix va anunciar, es considera una persona de factor de risc en cas de contagi per coronavirus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amigo, maestro, compañero de viaje y del alma...no me cabe duda de que si la vida te ha colocado este aprendizaje en el camino es porque puedes con ello y solo te hará más grande y más sabio de lo que ya eres. Es un honor poder acompañarte, ahora y siempre, porque las “etiquetas” se pasan por el arco del triunfo cuando lo que se siente es tan jodidamente incondicional. Si hay algo que para mí, en estas 30 primaveras que llevo, le da sentido a la vida, a nuestra existencia, es experimentar el AMOR, en mayúsculas, sin pretensión, límites ni condiciones. Y ya te digo yo que el mío lo tienes. ♾ GRACIAS, de corazón, a tod@s por los mensajes de apoyo que estamos recibiendo. La energía viaja lejos y llega, y confío en que eso también hará su parte.

Una publicación compartida de claralago1 (@claralago1) el