L'emotiva reacció de Dabiz Muñoz després de l'incendi al seu restaurant

El marit de Cristina Pedroche ha viscut un incendi al seu restaurant aquest dissabte

Dabiz Muñoz amb una dotació de Bombers que va reduir l'incendi ocasionat al seu restaurant 'DiverXO' de Madrid. 22 agost 2020.
Dabiz Muñoz ha assegurat que només cal lamentar danys materials | Twitter @oscarac07

Dabiz Muñoz, marit de Cristina Pedroche, s'ha emportat un gran ensurt aquest cap de setmana. La cuina del seu restaurant, Diverxo, s'ha cremat i ha obligat a desallotjar tot el local.

El succés va tenir lloc ahir dissabte al voltant de les dues de la tarda. Mentre el restaurant de tres estrelles Michelín estava servint els menjars, una espectacular columna de fum va alarmar a l'equip i als comensals.

Ràpidament el local va ser desallotjat. Allí es trobava al costat del seu marit la col·laboradora de televisió Cristina Pedroche. Tots dos es van espantar molt amb aquest altercat en el qual afortunadament només cal lamentar pèrdues materials. I és que la ràpida actuació dels bombers, que van acordonar la zona, va aconseguir sufocar les flames en tan sols uns minuts.

Agraïments als seus «guerrers»

Una vegada passat tot l'esglai, l'amo de Diverxo va voler agrair a tots els allà presents la seva enteresa i especialment al seu equip.

«Gràcies a tots pels missatges de suport i per mostrar tant d'afecte i preocupació. Estem tots bé», va començar escrivint Dabiz Muñoz en un comunicat que va publicar la passada nit el xef en les seves xarxes socials.

En la seva publicació, l'amo d'aquest restaurant madrileny va voler explicar també les causes de l'incendi. «A causa d'un curtcircuit elèctric s'ha cremat part de la cuina de Diverxo i hem hagut de desallotjar el restaurant. Tots els comensals i treballadors estem bé», afegia el marit de Cristina Pedroche, sense ocultar la seva tristesa per tot el succeït en el seu restaurant. A més, Muñoz va voler agrair enormement l'actitud del seu equip, els qui va assegurar que es van comportar com uns autèntics guerrers i van estar a l'altura.

Encara que la tensió queda en el cos, segur que el problema en la cuina de Diverxo se soluciona aviat i el marit de Cristina Pedroche i el seu equip de seguida podran tornar a fer les delícies dels seus comensals.

I és que fins allà es desplaça gent de tot el país per a provar la suculenta cuina del famós xef en un espai avantguardista de grans finestrals. Per no parlar de les celebritats que freqüenten els restaurants de Muñoz i que han enviat els millors desitjos al xef i a tot l'equip de Diverxo.


Comentaris

envia el comentari