Alt Paz Padilla emotivo momento con hija Anna

La valuosa lliçó que ha après el gendre de Paz Padilla aquests dies

Ha compartit el que ha après de la seva xicota i la seva sogra a causa de la malaltia que patia el marit de Paz

El passat diumenge, 19 de juliol, el marit de Paz Padilla, Antonio Juan Vidal, perdia la vida a causa del càncer que patia. La notícia agafava a tothom per sorpresa, ja que molts desconeixien la malaltia que patia el marit de l'humorista. Molts dels col·laboradors de Telecinco, companys de Padilla, no han dubtat en bolcar-se amb ella en aquests moments tan complicats.

El presentador de 'Sálvame', Jorge Javier Vázquez, ha escrit al seu bloc de la revista 'Lecturas' que  «a Paz li queda un dolorós camí per recórrer però ha de ser reconfortant pensar que ha acompanyat al seu amor fins al final en el seu últim viatge». El suport incondicional de Paz ha estat la seva filla Ana Ferrer Padilla qui no s'ha separat de la seva mare ni un segon, el mateix que  Iván Martín, el seu xicot.

El jove, amb qui la filla de la presentadora de Mediaset manté una discreta relació, ha viscut en primera persona la lluita del marit de Padilla contra la malaltia i també ha estat testimoni de la fortalesa que mare i filla han tingut. 

L'emotiva carta del gendre de Paz Padilla

Martín explicava a través del seu compte d'Instagram l'exemple d'enteresa que han mostrat  Paz i Ana davant el càncer que patia l'advocat: «M'heu descobert nous horitzons, i ajudat a entendre coses de la vida que creia inexplicables. No hi ha paraules per descriure el que he viscut i vist aquests últims mesos», explica el jove.

Un escrit on, el nuvi d'Ana Ferrer, ha fet un esment especial a la seva xicota i també ha volgut aprofitar per acomiadar-se públicament del marit de  Paz Padilla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me habéis descubierto nuevos horizontes, y ayudado a entender cosas de la vida que creía inexplicables. No hay palabras para describir lo que he vivido y visto estos últimos meses. No se ni como puedo agradecerte @paz_padilla que me hayas hecho ser capaz de desmontar creencias y tabúes acerca de la muerte, y de vivirla y celebrarla como algo natural a lo que no hay que tenerle ningún miedo. Y a ti @annafpadilla por apoyarme en este proceso de descubrimiento y aprendizaje, ya que sin daros cuenta, habéis hecho mucho más por mi, que lo que haya podido hacer yo por vosotras. Y por supuesto... a ti querido Antonio, jamás he conocido a una persona tan buena y bondadosa, y solo decirte que allá donde estés, disfrutes y descanses, que te lo has ganado

A post shared by IV (@ivssss_) on

Paz Padilla agraeix l'emotiu missatge del seu gendre 

Paz Padilla no ha pogut evitar respondre el seu gendre després de llegir l'emotiu missatge que aquest ha compartit a través de les xarxes socials. «T'estimo !!!!», li ha contestat a través d'Instagram. En aquests difícils moments, Paz Padilla agraeix més que mai els gestos d'afecte dels que l'aprecien.

L'humorista també va fer arribar a Carlota Corredera  la gratitud que sent cap als seus companys de Mediaset pels missatges rebuts: «Espero que tothom entengui la meva decisió de no explicar el que em passava, però ara tinc l'afecte de la meva família de 'Sálvame'. Ara és quan us necessito de veritat», li confessava.