El missatge ocult en els embolcalls de Toblerone

Theodor Tobler i el seu cosí Emil Baumann són els creadors de la famosa xocolatina

Tableta de Toblerone, una xocolatina suïssa. | Pinterest

Es parla molt sobre els missatges ocults i la publicitat subliminal en els logotips i tipografies de les marques. Algunes vegades això es produeix de forma intencionada i en ocasions es tracta d'una simple coincidència. Encara que en la majoria de casos aquesta interpretació és fruit de la imaginació de la gent, en altres ocasions es fa difícil imaginar que el missatge sigui aquí de forma casual. Les xocolatines Toblerone també oculten un missatge.

  

Fixa't bé en el logotip de la marca. Es tracta del mont Cerví, la cinquena muntanya mes elevada dels Alps, amb uns 4.500 metres d'altura. En aquesta imatge es pot apreciar la similitud entre el logotip i la muntanya real. Però la silueta del Cerví encara oculta una mica més.

Mont Cerví i logo de Toblerone. | Pinterest

 

Si observes amb atenció la silueta de la muntanya podràs descobrir una figura oculta. Es tracta de la figura d'un ós, un homenatge a Berna, la ciutat on Theodor Tobler i el seu cosí Emil Baumann van crear la famosa xocolatina, ja que també és coneguda com la ciutat dels óssos. El logotip anterior era menys discret, ja que mostrava obertament un ós al costat d'un àguila, portant les banderes suïssa i bernesa.

Silueta oculta de Toblerone. | Pinterest


Comentaris

envia el comentari