La reina Letícia, durant la visita al Centre Educatiu Escoles Professionals Sagrada Família-Fundació Peñaflor, el 6 de febrer del 2020

El missatge ocult del vestit de 'carnaval' de Letícia

Recupera del seu armari aquest estilisme que va estrenar en la seva visita d'estat a Corea del Sud

La reina Letícia ha tornat a deixar tothom bocabadat. Quan semblava que havia deixat enrere, fruit de la pandèmia, la seva etapa de recuperar estilismes del seu armari, ho ha tornat a fer. En les seves últimes dues audiències s'ha presentat amb un vestit reciclat i que la premsa i els seus seguidors més fidels ja tenien fitxat.

El pla d'activitats oficials per Letícia per aquest dimecres constava de dos actes. Primer, la reina es reunia amb una representació de l'Associació Espanyola de Dones Empresàries de Madrid (ASEME), que celebra el seu 50 aniversari. Més tard, li ha tocat el torn a una representació de Generació CODE, una organització no governamental que busca promoure l'ensenyament d'informàtica i programació a les escoles. La seva finalitat principal és que estudiants de tot el món hi participin fent un curs gratuït de programació.

El vestit 'confeti' de Letícia

Per a ambdues audiències, Letícia ha recuperat del seu fons d'armari un vestit anomenat 'confeti', de Massimo Dutti, amb estampat en diferents colors, coll rodó, tanca amb cremallera en un lateral i màniga llarg. Un disseny amb el qual ja havia aparegut en públic.

Encara que Letícia feia diverses setmanes que estrenava conjunts, aquesta vegada ha volgut fer un pas enrere i tornar a recuperar estilismes de fa mesos o fins i tot anys. Ha tornat a complir el propòsit que es va marcar al setembre de 2020 per a la seva agenda institucional: no estrenar ni una sola peça de roba.

La raó que es va al·legar des de la Zarzuela, davant aquesta sobtada manera d'estalviar per part de la reina, va ser la situació de la pandèmia assotar Espanya. La reina havia estat complint aquest lema, almenys durant el 2020. De fet, els mesos d'octubre, novembre i desembre, vam veure Letícia recorrent el seu fons d'armari, sense la necessitat d'estar gastant i estrenant roba nova.

Això sí, en els mesos previs a l'agost, sobretot durant la gira que va realitzar al costat de Felip VI arreu del país, sí que vam veure com s'estrenava nous conjunts. 

Torna a complir el seu propòsit del 2021: no estrenar roba

El vestit el va estrenar l'octubre de 2019, durant la seva visita d'estat a Corea del Sud. En aquell moment, la peça estava disponible al web de la signatura i podia adquirir-se per 99,95 euros. També el va repetir al gener de l'any passat en la inauguració de Fitur. I ara ha tornat a donar-li una altra oportunitat.

La reina Letícia ha triat les mateixes sabates amb els que ho va combinar en les dues ocasions anteriors: unes de color teula. També té la cartera de mà a joc, però ha preferit prescindir-ne aquesta vegada. L'agenda de la reina va continuar dijous a Extremadura, on els reis van inaugurar a Càceres el Museu d'Art Contemporani Helga d'Alvear.