Nou missatge optimista de Mila Ximénez sobre la seva lluita contra el càncer

La col·laboradora de 'Sálvame' ha volgut agrair tot el suport rebut a través de les seves xarxes socials

Imatge d'arxiu de la periodista i Col·laboradora de Sálvame Mila Ximénez
Mila Ximénez parla clar sobre el seu càncer a través de les xarxes socials | Espanya Diari

La mediàtica Mila Ximénez afronta la greu malaltia que pateix amb una gran fortalesa. Fa tan sols unes setmanes, la periodista desvetllava a 'Sálvame', on va participar a través d'una intervenció telefònica, que patia càncer, deixant a tota l'audiència i als seus companys de programa totalment desolats.

La col·laboradora es troba acompanyada pels seus familiars i amics, especialment per la seva filla Alba, que viu a Amsterdam i que no va dubtar a mudar-se a Espanya per estar al costat de la seva mare i oferir-li tot el seu suport en aquest complicat tràngol.

Recentment, Mila Ximénez concedia una entrevista a la revista 'Lecturas', en què assegurava que «la mort i jo juguem al mus». Ara, una setmana després, a través de les seves xarxes socials, la periodista ha tornat a manifestar-se i ha desvetllat com està vivint aquesta etapa de la seva vida.

Missatge d'agraïment a través d'Instagram

La col·laboradora de 'Sálvame' ha volgut donar les gràcies públicament a tots aquells que li donen suport. «Crec fermament que gairebé tot és qüestió d'actitud. No es tracta del que passa, sinó de com ho afrontes», sentenciava. La periodista ha fet aquestes declaracions a través d'una fotografia que ha pujat al seu compte d'Instagram.

A més, juntament aquesta imatge, Mila afegia: «Un milió de gràcies pels vostres missatges. M'ajuden a mirar endavant amb menys por, sentint que esteu molts aquí, esperant que arribi a la meta. Gràcies, de veritat!».

Sens dubte, Mila Ximénez compta amb el suport de tots els seus fans, que li han enviat nombrosos missatges d'ànim a través de les xarxes socials. «Gràcies a tu per ser com ets, autèntica» o «ets meravellosa i has d'arribar a la meta», són alguns dels missatges que ha rebut la periodista en resposta a les seves publicacions a Instagram.


Comentaris

envia el comentari