Missatge en directe a Rocío Flores: «Demanar perdó és de valents»

Aquestes paraules les ha pronunciat una col·laboradora de Telecinco que forma part del passat de la jove

L'entrevista concedida en directe per Rocío Carrasco va fer, entre altres coses, que la seva filla (Rocío Flores) quedés en evidència perquè va revelar les seves mentides. És més, va deixar clar, i mitjançant documentació, que el punt d'inflexió en la relació entre les dues va ser la pallissa que la jove li va propinar, produïda el 2012, i per la qual Rocío va ser condemnada. És més, va quedar al descobert que la llavors menor, de la mà del seu pare, va optar, després de maltractar la seva mare, per denunciar-la a ella i així responsabilitzar-la d'aquesta violenta situació, però no ho va aconseguir.

Unes dades que ens van deixar estupefactes i, és més, ens van fer quedar perplexos quan recordem que Flores, en el seu pas per 'Supervivientes', va revelar no haver de demanar perdó a la seva mare per a res. No obstant això, està clar que mentia i va fer mal a la seva progenitora i, per això, hi ha un rostre de Telecinco que li ha enviat un missatge. Ens estem referint a Carmen Borrego, amiga de Carrasco, que l'ha animat a disculpar-se amb la seva mare.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El consell de Carmen Borrego

Carmen Borrego, que  treballa a 'Viva la vida' com a col·laboradora i des d'on van abordar el tema de la docu-sèrie de Rocío Carrasco, ha tingut unes paraules per a la filla d'aquesta. En concret, ella li ha volgut donar un consell: «Com a mare, m'agradaria enviar-li un missatge. Jo li diria a Rocío Flores, de la qual mai he parlat ni bé ni malament, que demanar perdó no és un acte de vergonya sinó de valentia». I és que considera que, després del dany que va fer a la seva progenitora, aquesta es mereix unes disculpes públiques.

Això sí, ha deixat palès que creu que ni la mare ni la filla estan preparades en aquest moment per tenir un acostament. Una cosa que ja va manifestar Carrasco en l'entrevista en directe de dimecres passat. De fet, va deixar clar que per aquest motiu no havia agafat el telèfon a la seva primogènita.

Fotomuntatge de Rocío Flors i Carmen Borrego
Carmen Borrego ha aconsellat Rocío Flores que demani perdó a la seva mare | Catalunya Diari / GTRES

L'estat actual de Rocío Flores

El fet que s'hagi revelat la pallissa que va propinar a la seva mare, que es relatarà a fons en el pròxim episodi, segur que té a Rocío Flores preocupada i, precisament, sobre el seu estat també s'ha parlat a 'Viva la vida'. En aquest punt, Diego Arrabal ha manifestat dues coses: primer, que la continuïtat de l'emissió de la docu-sèrie penja d'un fil; i, segon, que la filla d'Antonio David i Rocío Carrasco està molt malament.

Davant l'estat de la jove explicat pel paparazzi, la presentadora (Emma García) ha manifestat: «Fixa't, jo ho entenc. Com pot estar bé després del que ha sofert, del que ha passat, després de tot el que s'està explicant i després de la no relació amb la seva mare? Entendre una persona no vol dir que no entenguis a l'altra». No obstant això, Carmen Borrego ha decidit intervenir per fer una puntualització: «He coincidit amb Rocío Flores aquesta setmana i no l'he vist tan malament».

Això sí, davant les crítiques d'Arrabal i Kiko Matamoros, la col·laboradora s'ha explicat: «Jo soc la primera que he dit que aquesta nena està malament. Però jo, aquesta setmana, he coincidit amb ella i no l'he vist malament». Unes paraules davant les quals Emma ha dit sobre la jove: «Jo crec que és una persona que està acostumada a portar els seus sentiments per dins i a dissimular molt bé, com va fer Rocío Carrasco, la veritat». I davant d'això, Carmen ha assentit dient: «Pot ser».


Comentaris

envia el comentari