Fotomuntatge de Rocío Flores i Rociíto

El missatge en què Rocío Flores explica per què va apallissar la seva mare Rociíto

Rocío Flores justifica el comportament que va tenir amb la seva mare quan era una nena

Rocío Flores va quedar en dubte fa mesos quan es va revelar el motiu de distanciament amb la seva mare, Rociíto. Se suposa que la jove havia estat condemnada per haver-la «agredit i maltractat contínuament durant tres anys».

Des d'aleshores, la seva imatge està injuriada, encara que és cert que hi ha moltes persones que la defensen manifestant que tot és un error del passat.

Ara, aquest tema ha tornat a cobrar vida. El motiu és un àudio on un familiar explica les raons que ella va donar per justificar l'agressió. Es tractaria d'Amador Mohedano.

Amador Mohedano en un photocall
S'emet una entrevista passada d'Amador Mohedano molt polèmica. | Gtres 

Rocío Flores i el motiu de l'agressió a la seva mare

Rocío Flores ha reviscut la condemna d'haver maltractat la seva mare. El motiu és que 'Sálvame' ha emès uns àudios inèdits on es parla del tema. Una conversa entre Amador Mohedano i Toni Torrubiano sis mesos després de la mort de la Jurado. 

S'hi escolta com Amador es va assabentar que Rociíto havia estat agredida per la seva filla. «Era estiu, jo estava a Chipiona, al meu àtic. Parlant amb la meva neboda del tema de la pel·lícula de la mare em va dir: 'Estic malament, he tingut una baralla amb la nena'».

«I em va dir: 'De tot això, si us plau, no diguis res a ningú. Ja t'ho explicaré, tito, en persona'».

Després, va afegir que se'n va assabentar tard. Quan 'Vanitatis' va publicar la sentència condemnatòria. «Llavors sí que vaig parlar amb la meva neboda, la Flores. Li vaig dir: 'Rocío, i això?'».

Rocío Flores
Rocío Flores exposa la causa de l'episodi violent amb la seva mare a l'arxiu. | Mediaset 

En aquest punt, Amador explica la justificació que Rocío Flores dona als seus actes. «Ella diu que estava farta d'aguantar durant quatre o cinc mesos anteriors que la mare no li fes cas. Com que tot el que importava era per a Fidel».

«N'estava farta i cansada, Rociíto es mirava el seu melic i es preocupava només pel seu germà; aleshores va tenir aquest rampell».

Després de relatar el que la jove li va explicar, afegeix una mica més: «Molt malament per part seva, molt malament».

Rocío també coneix dades de l'herència de La Jurado i del seu pare

A més d'escoltar la part en què s'hi refereix, Rocío ha sentit més àudios del seu oncle on parla de temes importants. Per exemple, es refereix a com es va iniciar el conflicte familiar. «Quan ens toca un marmessor com el que ens toca a nosaltres, que només volia escombrar per a Carrasco... Això no és el que diu el testament».

«El meu cunyat i jo vam quedar a Hisenda i l'inspector ens va dir: 'El que estan fent amb vosaltres és un engany'. Aleshores, vaig trucar a la meva neboda, vam quedar i va aparèixer amb una advocada. Vam intentar parlar, sobretot el meu cunyat, i ella, en un moment, es va aixecar i ens va dir: 'Busqueu-vos la vida' i ens va matar».

Rocío Carrasco i Amador Mohedano
Rocío Flores ha rebut els atacs d'Amador pel tema de l'herència. | La Noticia Digital 

De la mateixa manera, en aquests arxius emesos, l'exrepresentant fa referència a Antonio David. Nega conèixer els secrets de la relació existent entre la seva neboda i ell, alhora que diu no saber res del seu comportament. «Si escoltes els nens parlant meravelles del pare i que la mare no els agafa el telèfon... És manipulació? Puf». 

«Què li diràs, que quan vagi a casa digui que la seva mare és molt dolenta? Doncs no m'ho crec».