Josep Maria Mainat durant una gala del Festival de Televisió de Vitòria

Telecinco, de pedra: Filtrats uns missatges de Josep Maria Mainat íntims i pujats de to

El productor utilitzava les xarxes socials per a parlar de sexe i drogues

Des que va sortir a la llum l'intent d'assassinat d'Angela Dobrowolski a Josep Maria Mainat, qui va ser un dels membres de 'La Trinca' i un dels creadors de la productora Gestmusic, el seu cas continua estant en el punt de mira.

Aquest succés continua interessant al públic i cada dia surt informació nova sobre aquest escàndol. Ara han sortit a la llum els missatges que ha penjat el productor en les seves xarxes socials al llarg del temps.

Són uns missatges molt pujats de to i massa explícits, tant, que fins i tot ha estat necessari rebaixar el to d'algunes expressions perquè poguessin ser emesos en el programa de Telecinco 'Socialité'.

En els tuits que publicava Josep Maria Mainat es troben des de flirtejos descarats amb una altra usuària d'aquesta xarxa social fins a orgies i masturbacions.
«Confinat i sense parella, se m'està desenvolupant el bíceps dret. Hauré de canviar de mà. Ara entenc que s'acapari el paper higiènic», va publicar el productor, utilitzant un vocabulari molt groller i que sobrepassa els límits del bon gust.

«Quan acabi tot això, estic pensant a organitzar una orgia de substàncies il·legals, sexe i rock and roll que duri unes quantes setmanes. Qui s'apunta?», va escriure durant el confinament, al març.

«A mi les noies amb cara de secretària sexy em posen», va dir el juny del 2018. Va ser llavors quan va obtenir la resposta d'una dona desconeguda: «Ja, jo em considero alguna cosa més que una secretària sexy».

A partir d'aquí, tots dos van començar a enviar-se missatges públicament a través de Twitter. «Estàs estupenda», li deia Josep Maria Mainat. «Et juro que em veig horrible», responia ella. «L'amor és cec». «L'amor és la cosa més perillosa que existeix».

«Es pot practicar sexe en quarantena?», va preguntar una persona desconeguda. «De fet, és obligatori», va contestar el productor. Fins i tot va utilitzar el virus que ha provocat una pandèmia mundial per a fer al·lusió a una postura sexual. «Covid-69? Estic malament», va escriure el passat 20 de març en la xarxa social de l'ocellet.