La model arruïnada Nastasia Urbano surt del pou: estrena casa i torna a les revistes

La musa dels 80 dormia en un caixer d'un banc de Barcelona i sobrevivia a força d'acceptar feines precàries

Nastasia Urbano
Nastasia Urbano havia treballat amb les marques més reconegudes de Nova York durant els anys 80   | Instagram | @nurbano518

Tot el que puja baixa, diuen. I a la inversa sembla que també. Per mostra, el cas de la model Nastasia Urbano, estrella mundial els anys 80 que, immersa en la ruïna, passa ara de viure en el caixer d'un banc de Barcelona a estrenar casa, i d'acceptar treballs d'allò més precaris per sobreviure, a tornar al món de la moda, segons avança 'Jaleos'.

La llegendària 'top model' ha tingut la gran sort de comptar amb un amic dels bons, Daniel Mirabal Gallego-Díaz, que va proposar-se a principis de febrer aconseguir, a través d'una campanya al web 'GoFundMe', reunir 6.000 euros perquè l'exmusa d'Yves Saint Laurent pogués pagar la fiança per entrar a viure a un petit apartament als afores de Barcelona, que l'apartés dignament de les seves nits als carrers.

I objectiu complert. La model no pot estar més agraïda amb el seu amic, que també és expert en moda. «Sóc la persona més feliç del món i estic molt agraïda per la vostra amabilitat i amor cap a mi», explica, recordant totes les persones que l'han ajudat econòmicament, fet que encara li costa de creure. «Sense tu, Daniel, no seria possible. Gràcies, amor, t'estimo amb bogeria», afegia, orgullosa del temps i l'esforç que li ha dedicat Mirabal. 

Nova vida per a Nastasia

La model estrena pis i, de rebot, estrena també vida. «Està feliç, ja té el seu apartamentet, petit, ha aconseguit un aval, està amb la seva gosseta... Està com si hagués tornat a néixer», confessa el seu amic, també radiant de felicitat per haver assolit la meta.

A més, en l'àmbit professional, també hi ha canvis. «Li he aconseguit diferents convocatòries per feines. Els editorials que han sortit els hi he aconseguit jo. Ha estat un canvi radical. Té un projecte, té un futur, té una base econòmica... És una dona nova», puntualitza Mirabal.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de nastasia urbano (@nurbano518) el

  • També et pot interessar: Amador Mohedano, completament arruïnat

Les companyes de professió de l'exmodel es van unir per ajudar-la

Un grup de companyes de professió de Nastasia Urbano va decidir solidaritzar-se amb la seva causa, després d’assabentar-se de l’entrevista que Urbano va fer amb ‘El Periódico’. «El primer és parlar amb ella, saber com està i que necessita»., explicava una d'elles. Les diverses persones implicades van recopilar informació per saber quina era la millor manera d’ajudar Urbano, ja que creien que obrir un compte al seu nom podia no ser la solució.

Cal recordar, que durant els anys vuitanta Nastasia Urbano havia arribat a estar una model de reconeixement mundial i havia treballat amb les marques més reconegudes de moda a Nova York. Les seves companyes de professió la recorden «com una deessa» i «una persona introvertida, guapíssima i molt generosa amb els altres».

  • També pots llegir: El drama d'Esther i el seu marit: d'una vida normal a dormir sota un pont

Comentaris

envia el comentari