La controvertida model belga Marisa Papen fa una sessió a la Costa Brava

Papen, que ha estat vista a Cadaqués, va cridar l'atenció de tothom en posar totalment despullada en espais tan emblemàtics com les piràmides egípcies o el mur de les lamentacions israelita
Marisa Papen, en una de les fotografies a la Costa Brava | Instagram

 

La Costa Brava és un espai predilecte per a molts. Les seves platges, la seva tranquil·litat i els seus racons únics fan que aquesta sigui una zona freqüentada per personalitats conegudes d’arreu. La darrera en aterrar-hi, doncs, ha estat la polèmica model belga Marisa Papen. Aquesta, de fet, ha estat vista els darrers dies per Cadaqués i la zona de Cap de Creus.

 

I, com no podia ser d’altra manera, ha tornat a escandalitzar tothom amb les seves atrevides fotografies. Papen, qui va ser repudiada per molts en posar completament nua en espais com les piràmides egípcies o el mur de les lamentacions israelita, ha aprofitat l’estada a la costa catalana per fer-hi les seves particulars i cridaneres sessions.

 

 

Papen, despullada en llanxa motora

És la imatge —en aquest cas, vídeo— que més ha cridat l’atenció. L’atrevida model europea ha penjat una seqüència on se la pot veure conduint completament nua una llanxa motora per la costa gironina. Més enllà d’aquest vídeo, Marisa Papen també s’ha fet diverses fotos en roques de la Costa Brava.

 

 

Tot i això, cal esmentar que aquestes fotografies preses a Catalunya són força més discretes que les que va fer-se el seu dia a Egipte o Jerusalem. La model, de fet, va ser abastament criticada per les autoritats d’aquests països en entendre que amb les seves fotografies només buscava la «provocació».

 

«És un incident vergonyós, greu i lamentable que ofèn la santedat del lloc i els sentiments dels qui visiten els llocs sagrats», va afirmar el rabí del Mur, Shmuel Rabinovich, al diari israelita Yedioth Ahronoth. A la seva pàgina web, la jove model belga, de 26 anys, defensa la seva activitat fotogràfica assegurant que la seva manera de viure s'expressa com «una forma nua de llibertat on les màscares es lleven i es llancen a l'oceà».

 

Més notícies de la categoria Cor