rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Gema López es disputa una modesta casa i una empresa amb el seu espòs

Hauran de parlar de la custòdia de la seva filla i del negoci que tants ingressos els va generar
Gema López, col·laboradora de 'Sálvame', es disputa amb el seu espòs els seus béns | CatalunyaDiari.cat

Les ruptures a 'Sálvame' continuen protagonitzant el dia a dia del programa perquè una altra coneguda parella ha acabat trencat. Fa poc es parlava del divorci de Gustavo González per haver mantingut una relació amb María Lapiedra mentre estava casat amb Toñi o de la fi de la relació entre Jorge Javier Vázquez i Paco, el seu xicot. Ara és Gema López qui està patint les conseqüències del desamor.

 

La col·laboradora ha decidit divorciar-se del seu espòs, Antonio Pardo Sebastián, després de portar junts molts anys i d'haver tingut una filla en comú, Nadia, qui ara té 10 anys. De fet, ja es rumorejava que estaven portant vides separades i es comenta que serà una separació amistosa, però el que no se sap són els motius pels quals haurien decidit acabar amb la seva relació.

Actualment, Gema i Antonio han de realitzar els tràmits del divorci i també hauran de parlar de la custòdia de la seva filla i de la separació de béns. Uns moments que no són fàcils i que poden generar molta tensió, com bé saben Paula Echevarría i David Bustamante.

 

Qui es queda amb la casa familiar?

Una de les decisions més importants és concretar qui es queda amb el domicili familiar que els hi va costar 300.000 euros. Encara que també podrien vendre la casa, llogar-la o, fins i tot, establir torns per poder gaudir-la.

 

Gema López i el seu espòs en un acte públic, l'any 2007 | CatalunyaDiari.cat 

 

El desig de la col·laboradora de viure en un modest pis, al sud de Madrid, és un dels aspectes cridaners perquè els seus companys no comprarien un habitatge així, segons ha indicat 'El Español'.

Els grans beneficis de la seva empresa en comú

El matrimoni va crear una empresa de realització de serveis d'informació periodística, 'Conga Producciones SL', l'any 2004, i ara hauran de ficar sobre la taula la seva relació professional, ja que ambdós ocupen càrrecs administratius que estan al mateix nivell. Tanmateix, l'espòs de la col·laboradora no es dedica a això, sinó que és director i productor teatral.

 

Aquesta empresa que tenen en comú els ha proporcionat molts ingressos i ha beneficiat molt a la televisiva perquè en combinació amb la seva feina al programa '¿Dónde estás corazón?', d'Antena 3, encara ha vist augmentar més el seu sou.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris