Molts usuaris trenquen el seu nou iPhone per seguir els consells d’un youtuber

Aquest suposat truc ha causat un dany inesperat als usuaris d’aquest mòbil

Una de les particularitats de l’iPhone 7 consisteix en què no té cap forat per connectar els auriculars, cosa que les versions anteriors i la resta de telèfons sí que en té. L’única forma de gaudir de la música amb ells és utilitzar els Airpods sense fils que costen a prop de 195 dòlars, tal como explica RT.

Tot i això, el youtuber TechRax ha fet recentment públic una forma de solucionar aquest inconvenient per qui no estigui disposat a gastar diners: fer-li un forat a l’iPhone amb un trepant. Tal com mostra TechRax en el seu vídeo, l’iPhone té ocult a la part inferior esquerra de la carcassa un espai per posar els auriculars. Segons ell, només era necessari perforar un forat de 14 mil·límetres. Nombrosos usuaris van caure a la trampa, ja que el vídeo ja ha estat vist per més de 7,5 milions de persones des que es va publicar.

Les queixes contra aquest youtuber no han deixat de produir-se. Nombrosos usuaris l’acusen d’haver-li destrossat els seus mòbils: «Ho vaig fer i ara li dec 700 dòlars a la meva mare. Jo et culpo, anem a denunciar-ho», es queixava un usuari. No ho provi, no trobarà mai aquest forat per introduir els auriculars.


Comentaris

envia el comentari